Ekstremt tilfelle av dyreplageri: 276 hunder reddet fra skrekkhjem

Under politiraidet var det flere hunder som fødte valper, og de nyfødte trengte oksygen fra medbrakte tanker for å overleve.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hele 276 hunder er reddet ut fra et hjem i delstaten New Jersey i USA.

Politiet i New Jersey omtaler det som «det mest ekstreme tilfelle av dyreplageri i delstatens historie», skriver CBS News som først omtalte saken.

Det lokale politiet oppdaget tidligere denne uken at hundene levde under totalt inhumane forhold.

Dramatisk
Under politiraidet var det flere hunder som fødte valper, og de nyfødte trengte oksygen fra medbrakte tanker for å overleve.

Det ble funnet hunder i omtrent alle kriker og kroker av leiligheten.

Mellom vegger og i kasser stablet opp til taket ble det funnet hunder som blir beskrevet som «undersosialiserte» og redde for mennesker.

På bildet under ser du én av de mange hundene som politiet hentet ut av leiligheten.

Merkverdig
Dette skal skyldes at de aldri har møtt noen andre mennesker enn eieren, og at omtrent aldri har vært utendørs, skriver NBC New York.

CBS News har snakket med naboer av kvinnen som eide hundene, og de har tidligere lagt merke til en fryktelig vond lukt i området.

En av eierne til alle disse hundene bedyrer overfor lokal media at de ikke er «slemme mennesker», og at det er «mer til historien enn du tror».

Eierne er nå siktet for en rekke tilfeller av grovt dyreplageri, og samtlige friske hunder vil bli adoptert bort av de lokale myndighetene.