HÆLFLIKK: Olivier Giroud scoret et flott mål mot Frankrike. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE
HÆLFLIKK: Olivier Giroud scoret et flott mål mot Frankrike. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE Foto: Franck Fife

Lekker scoring av Giroud

Vertsnasjonen Frankrike viste EM-form i generalprøven.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Frankrike - Skottland 3-0:

Vertsnasjonen Frankrike finpusset på EM-formen mot Skottland i Metz lørdag kveld.

Franskmennene ser ut til å være i form seks dager før første kamp i mesterskapet,

I Metz tok hjemmelaget en enkel seier og dominerte kampen til tider. Olivier Giroud viste mesterskapsform og scoret to på skottene, mens Arsenal-kollega Laurent Koscielny scoret det siste for franskmennene.

Spesielt den første scoringen til Giroud var skikkelig lekker. Kampen var Frankrikes siste før mesterskapet begynner.

Har du Giroud på EM-manager? Sett opp ditt lag her!

Lekker scoring av Giroud

Det åpnet godt. Allerede i kampens åttende minutt tok de blå ledelsen. Bacary Sagna kom rundt på høyresiden til Frankrike. Inne foran mål fant backen Olivier Giroud. Spissen hælflikket ballen på elegant vis i mål. En skikkelig lekker scoring av Arsenal-spissen.

Det skulle bli mer fra samme mann i det i det 35. minutt. Dimitri Payet vant ballen på midtbanen og stormet mot skottenes mål. West Ham-profilen fyrte av et skudd som keeper ga retur på. Ballen havnet rett i beina til Giroud som satte ballen enkelt i mål.

Fire minutter senere ble det mer å jubel for franskmennene på både banen og tribunen. Payets corner ble stusset videre av Patrice Evra. På bakerste stolpe stod Laurent Koscielny helt alene og headet ballen i det åpne målet. Da kokte det på stadionen i Metz.

Pogba med frispark i stangen

I andre omgang var det Paul Pogba som var nærmest å score Frankrikes fjerde. Midtbanestjernen skrudde frisparket i stangen i det 64. minuttet.

Andreomgangen ble naturlig nok preget av flere bytter på begge lag og dermed falt tempoet og intensiteten i kampen. Det endte med 3-0 seier til Frankrike.

Vertsnasjonen åpner EM fredag i det TV 2-sendte oppgjøret mot Romania klokken 21.00. Etter åpningskampen venter Albania og deretter Sveits.