Det var så ellevill respons etter Idol-seieren at mobilen til Marius sluknet

Marius Samuelsen (18) forsov seg første dag som Idol-vinner fordi mobiltelefonen blacket ut.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fredag kveld imponerte Marius Samuelsen (18) nok en gang det norske folk, og etter en spennende finale, stakk han av med seieren i Idol.

Øverst i saken kan du se hele opptredenen Samuelsen gjorde etter at han hadde vunnet!

Reaksjonene har vært overveldende. VGs anmelder mente at Samuelsen var det beste Idol hadde sett siden Kurt Nilsen, og Samuelsens egenkomponerte låt «One of these days» har seilet opp som nummer én på Itunes i Norge.

TV 2 møter Samuelsen mellom slagene i Oslo sentrum lørdag ettermiddag. Det er nemlig ikke slik at alt er over når Idol-finalen er unnagjort – tvert om, det er kanskje heller da det begynner. Samuelsen har nemlig vunnet en platekontrakt med Warner Music, og kan nå følge artistdrømmen til det fulle.

– En drøm har gått i oppfyllelse

Lørdag har Norges nye superstjerne vært opptatt med presseintervjuer og de aller siste Idol-opptakene, og de neste dagene skal han gjøre en rekke intervjuer og sceneopptredener.

Fredag kveld var Samuelsen helt tom for ord, og når TV 2 møter 18-åringen dagen derpå i Oslo sentrum, har seieren fortsatt ikke gått helt opp for han.

– Det er helt utrolig. Det er en drøm som går i oppfyllelse. Det har ikke gått helt opp for meg ennå. Jeg har vært og tittet litt på det folk har skrevet til meg i meldinger og hva som er skrevet på nett, og det er helt utrolig. Jeg er ydmyk, takknemlig og rørt, sier Samuelsen til TV 2.

Festet til langt på natt

Etter finalen i går, festet Samuelsen sammen med de andre Idol-deltakerne og de som har laget Idol-produksjonen.

– Det var veldig hyggelig! Vi holdt på til tre. Og jeg fikk så mange meldinger og oppringninger i natt at mobilen min rett og slett døde. Jeg tror den var overbelasta. Derfor ringte ikke vekkerklokka på morgenen i dag, så det har vært en litt tøff start, sier Samuelsen.

Han skulle nemlig i et radiointervju, og våknet av at noen banket på døra og ropte at de måtte dra med en gang.

Har ikke fått svart på jentenes meldinger

Marius Samuelsen har vært et hett navn de siste, og jentene har fått med seg at Stavanger-gutten er singel. Mange håpefulle jenter har tatt kontakt med han de siste dagene.

– Ja, jeg har fått en god del henvendelser. Men fra andre også. Jeg har ikke fått tid til å svare på de ennå, men jeg skal gå igjennom meldingene og svare så fort jeg får litt ledig tid, sier Samuelsen.

DAGEN DERPÅ: En lykkelig, men sliten Marius Samuelsen (18) dagen etter at han tok seieren i Idol-finalen. Foto: Margrethe Miljeteig / TV 2
DAGEN DERPÅ: En lykkelig, men sliten Marius Samuelsen (18) dagen etter at han tok seieren i Idol-finalen. Foto: Margrethe Miljeteig / TV 2

For det har vært travle dager i det senere, og Samuelsen har ikke vært hjemme i Stavanger siden 17. mai.

– Jeg gleder meg veldig til å komme hjem og se igjen venner og familie. Det blir godt å få en litt mindre stressende hverdag igjen. Jeg har nesten ikke sett vennene mine i det siste, sier han.

– Har mer å by på!

Han gleder seg også til å lage mer musikk, og han lover at vi får høre mer fra han i nær framtid.

– Jeg gleder meg veldig til å lage mer musikk. Jeg føler «One of these days»-singelen viser veldig hvordan jeg vil være som artist. Jeg har veldig mye mer å by på, og mye som allerede ligger klart, avslører artisten.

Nå skal han først gjøre en del opptredener i Oslo, og på torsdag reiser han hjem til Stavanger, hvor han skal holde konsert allerede samme kveld. Deretter skal han ta seg noen rolige dager før han går i gang med å følge artistdrømmen videre.