BEDRE DRIBLER: Martin Samuelsen mener at han er bedre enn Martin Ødegaard til å drible: FOTO: Scanpix/montasje
BEDRE DRIBLER: Martin Samuelsen mener at han er bedre enn Martin Ødegaard til å drible: FOTO: Scanpix/montasje

Samuelsen: – Vi er forskjellige spillertyper

Martin Samuelsen mener han og Martin Ødegaard er to ulike spillertyper.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Lleida – Real Madrid Castilla søndag klokken 18.30

Brüssel/Bergen (TV 2 Sporten: Martin Ødegaard er ikke med landslaget til Belgia for å spille privatlandskamp fordi han er opptatt med playoffkamper for Real Madrid Castilla.

West Hams norske stjerneskudd Martin Samuelsen er imidlertid med i troppen og får trolig spilletid under søndagens landskamp.

– Bedre enn Ødegaard til å drible
19-åringen mener at han er en forskjellig spillertype enn ett år yngre Martin Ødegaard.

– Han er bedre enn meg på gjennombruddspasninger og jeg er nok bedre enn ham til å føre ball og drible. Ellers så er vi nok på mange måter ulike spillertyper. Martin Ødegaard er imidlertid en meget god fotballspiller, hvis ikke hadde han ikke vært i Real Madrid, oppsummerer Samuelsen overfor TV 2 Sporten, før han poengterer følgende:

– Det er vel sånn at spillere ofte gjør de tingene de er best på ute på banen. Jeg gjør det jeg er best på, og Ødegaard velger å gjøre de tingene han er best på, sier han.

Samuelsen har spilt på lag med Martin Ødegaard for alderbestemte landslag.

– Vi bodde på rom sammen da vi begge spilte på G15-landslaget. Martin Ødegaard er en veldig fin fyr, konstaterer West Ham-proffen.

– Dette er mine forbilder
Den offensive midtbanespilleren røper overfor TV 2 Sporten hvem han har hentet inspirasjon fra for driblekunstene under oppveksten.

– Av de som spiller i dag så er det jo Messi, Ronaldo, Eden Hazard og Dimitri Payet, som jeg trener med nesten hver eneste dag, som er forbildene. Men jeg har tre spillere helt oppe i toppen, forteller unggutten, og ramser opp:

– Det er Johan Cruyff, Michael Laudrup og George Best som er de beste for meg. Jeg har sett omtrent alt som er å se av dem på internett. Fra jeg var liten gutt har jeg sett på dem for å lære, og prøvd selv det de gjorde på løkken. Jeg håper på å ta opp arven etter dem, smiler Premier League-proffen.