Fotballryktene: – Blir dette Manchester Uniteds nye angrepsduo?

Og EM-stjerne utelukker ikke overgang til Arsenal.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Solen skinner, det er helg. Og når du trodde livet ikke kunne bli noe bedre, så kommer du på at det sikkert er noen fine overgangsrykter å kose seg med i varmen.

Men pass deg. For i dag er det dynamitt blant ryktene vi har stablet opp for deg.

For ingen skal beskylde Jose Mourinho for ikke å ha baller. Ikke bare vil han ydmyke Pep Guardiola ved å gjøre Manchester United bedre enn Manchester City, nå vil han også vise at han kan lykkes med en av de tingene Guardiola har mislyktes totalt med. Nemlig å få Zlatan Ibrahimovic og Lionel Messi til å fungere sammen på et lag. Zlatan hadde ikke mye positivt å si om Messi i sin selvbiografi, men nå kan de bli lagkamerater igjen. For etter at Sky Sports fredag kveld meldte at Ibrahimovic er så godt som klar for Manchester United, så kan nå Daily Mail melde at nestemann på handlelisten er ingen ringere enn Messi. Mourinho vil redde argentineren bort fra all negativiteten som er rundt ham etter at han ble tiltalt for skattesvik i Spania.

Og når det snakkes om Messi og Ibrahimovic i korridorene på Old Trafford, så blir egentlig alt annet uvesentlig og mindre interessant. Men Mourinhho ønsker også å hente Romas midtbanespiller Miralem Pjanic, skriver Manchester Evening News.

Nå ser det ut til at alt går Manchester Uniteds vei på overgangsmarkedet. Det har lenge vært spekulert i om Real Madrid ville hente David de Gea denne sommeren, etter fjorårets noe klønete forsøk på å gjøre ham til Real Madrid-spiller. Men nå skal den spanske landslagskeeperen ha sagt til fansen at han ønsker å bli i klubben for å jobbe under en «vinner» som Mourinho, skriver Daily Mirror.

Det er action i Nord-London også. Nyheten om at Arsenal har utløst utkjøpsklausulen i Jamie Vardys kontrakt med Leicester fikk stor oppmerksomhet i noen timer til meldingen om Ibrahimovic til Manchester United dukket opp. Også Liverpool ønsket seg Vardy, men det var et eneste lite problem for de røde fra Merseyside; Utkjøpsklausulen gjelder bare om en klubb i Champions League vil ha den engelske landslagsspissen, skriver Daily Mirror. Og åttendeplasser i Premier League gir ikke plass i Champions League. Det gir faktisk ikke plass i Europaligaen en gang.

Og det er ikke de eneste gode ovegangsnyhetene for Arsenal-fansen. For ifølge London Evening Standard skal Ricardo Rodriguez ha snakket veldig positivt om å følge sin landsmann Granit Xhaka til Arsenal i sommer. 23-åringen blir for tiden regnet som en av verdens aller beste venstrebacker.

Jack Wilshere gikk tidligere i uken ut og klaget over at han blir brukt feil av Arsene Wenger når han innimellom er skadefri og kan spille kamper. 25-åringen vil ikke spille i den fremre treeren på midtbanen, han mener han er best i en av de to sentrale posisjonene på midten. Men etter Xhakas ankomst er ikke veien blitt kortere inn for den engelske landslagsspilleren. Nå kan The Sun avsløre at Wilsheres navn står øverst på Pep Guardiolas handleliste for Manchester City i sommer.

Southampton har lenge vært sett på som en talentmaskin, som utvikler unge spillere. Toppklubbene pleier å flokke seg rundt St. Mary's i hvert overgangsvindu for å lokke til seg årets årgang med fremtidige stjerner. Gareth Bale, Theo Walcott, Alex Oxlade-Chamberlain, Luke Shaw og Adam Lallana er noen av dem som fikk sitt gjennombrudd med Southampton. Men det er ikke bare spillere klubben utvikler i stor stil. Nå er de også blitt en videreformidler av managere. Først hentet de Mauricio Pocchetino, som ikke hadde den aller beste cv'en fra Spania. Men på St. Mary's ble han anerkjent og fikk gjennomslag for ideene sine. Og da Tottenham skulle ha ny manager, så gikk de for argentineren. Nå er det Ronald Koeman som har brukt klubben som springbrett, og ting tyder nå på at nederlenderen blir Everton-manager i løpet av det neste døgnet, skriver De Telegraaf.

Da Pochettino forsvant, forsvant også stammen i laget han hadde bygget opp. Men Southamptons fantastiske speiderapparat sørget for å stille et slagkraftig mannskap til rådighet for Koeman da han ankom. Nå kan det se ut til at det samme skjer igjen. For dersom Koeman forsvinner, så tyder alt på at Victor Wanyama, Shane Long og Graziano Pelle også tar farvel med klubben i sommer, skriver The Sun.

Ikke overraskende vil Chelseas nye manager Antonio Conte handle fra et marked han kjenner godt, nemlig det italienske. Nå skriver Il Tempo at Chelsea jobber med å sette sammen et slagkraftig bud på Lazios landslagsspiller Antonio Candreva.

En annen som kan bli gjenforent med en gammel kjenning er West Ham-manager Slaven Bilic. For talkSPORT skriver at The Hammers nå er i forhandlinger med Bilic' tidligere klubb Besiktas om en overgang for den kanadiske midtbanespilleren Atiba Hutchinson.