HOLDER SAMMEN: Popstjernen Taylor Swift og supermodellen Gigi Hadid, her avbildet under en treningstur for litt siden. Foto: Stella Pictures.
HOLDER SAMMEN: Popstjernen Taylor Swift og supermodellen Gigi Hadid, her avbildet under en treningstur for litt siden. Foto: Stella Pictures. Foto: CPR/FAMEFLYNET PICTURES

Taylor Swift og Gigi Hadid støtter hverandre i kjærlighetssorgen

Bestevennene Taylor Swift (26) og Gigi Hadid (21) har begge vært igjennom brudd de siste dagene.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Denne uken har det blitt kjent at to av stjerneverdens hotteste kjendispar går hvert til sitt. Både superstjerneparet Taylor Swift (26) og Calvin Harris (32) og superparet Gigi Hadid (21) og Zayn Malik (23) har nemlig avsluttet forholdet.

Nå holder superstjerne-venninnene sammen, melder E! Online.

– Gigi og Taylor finner trøst hos hverandre, og er bestevenner i denne tiden. De har mye felles, sier en kilde til avisa.

Festet sammen

Dette kommer ikke som noen stor overraskelse, for de to har vært venner i lang tid. Senest i april festet de sammen, da med begge partnerne til stede, på Hadids 21-årsdag.

Da tok de en privatjet til Coachella-festivalen, og Swift hadde bakt kake til venninna.

For ett år siden var også Hadid én av 17 kjendiskvinner som ble invitert med da Swift laget sin hittil dyreste musikkvideo, til låta Bad Blood.

– For Swift var det en måte å vise at hun støtter vennene sine, og at vi støtter henne tilbake. Vi tok oss alle fri for å være med, og hun ville få oss til å se hotte og mektige ut. Det var en stor, fantastisk ting å være med på, sa Hadid nylig.

BURSDAGSFEIRING: Taylor Swift disket opp med bursdagskake til venninna. Foto: Instagram/Stella Pictures
BURSDAGSFEIRING: Taylor Swift disket opp med bursdagskake til venninna. Foto: Instagram/Stella Pictures Foto: PLANET PHOTOS

Opprivende brudd

Swift og Harris hadde vært sammen i rundt 15 måneder, og de skal ha blitt enige om å gjøre det slutt.

Harris har også lagt ut en takknemlig melding om Swift på Twitter etter at bruddet ble kjent.

Malik og Hadid hadde vært sammen i syv måneder, og for dem skal det ha vært et litt mer opprivende brudd. De har brutt opp flere ganger og funnet tilbake til hverandre, og Hadid skal ha hatt et sterkt ønske om at de skulle få det til å fungere.