PÅ MET-GALLA: Kim Kardashian West og ektemannen Kanye West. Foto:  Dimitrios Kambouris/Getty Images/AFP 
PÅ MET-GALLA: Kim Kardashian West og ektemannen Kanye West. Foto:  Dimitrios Kambouris/Getty Images/AFP  Foto: Dimitrios Kambouris

Kanye West snakker ut om raserianfallene

Den temperamentsfulle rapperen (38) angrer ingenting.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kanye West har skapt sterke reaksjoner med sine mange raserianfall, som ofte finner veien til Twitter-kontoene hans.

Ved flere anledninger har rapstjernen postet mengder med oppdateringer om temaer som opptar han, gjerne i en agressiv tone.

Men superstjernen angrer ingenting, forteller han fredag til radistasjonen Real 92.3 i Los Angeles.

– Om 100 år er vi alle døde. Jeg får ikke sagt nok, sa han.

Må forsvare seg for Kim

Men han innrømmer at han ofte må forsvare for kona Kim Kardashian (35) hvorfor han har publisert ting. Kilder nær paret har tidligere avslørt at Kim krever at ektemannen går i terapi.

Han avslører også at det første han gjør om morgenen er å sjekke reaksjonene på Twitter-innleggene hans.

– Når jeg våkner om morgenen, går jeg og leser kommentarene. Jeg bryr meg ikke noe om hva folk sier, med mindre det handler om familien. Jeg er veldig opptatt av barna og Kim, forteller han.

Det viste han også i forrige helg, da han klikket på fotografer som ble nærgående på familien. I tillegg har han også skapt stor kontrovers når han i ulike talkshows, blant annet hos Ellen DeGeneres, har tatt over showet og snakket om seg selv.

Innrømmer at han er en drittsekk

Hos DeGeneres i mai plapret han i vei i flere minutter – om miljøproblematikk, klesmerker, Mark Zuckerberg, og seg selv.

På denne måten har West fått seg litt av et ego-stempel. Men på spørsmål fra radiokanalen om hva han synes om å bli kalt en drittsekk av kritikerne, svarer han:

– Det er bare sannheten, det er sånn jeg er. Det er ikke noe du kan gjøre med det. Hvis jeg hadde forsøkt å være en annen hele livet, ville jeg ikke vært her i dag. Jeg er en vinner. Jeg kom hit for å gjøre dette. Det er sannheten. Når jeg ser i speilet, tenker jeg: Dette er på Michael Jackson-nivå.