NY UTFORDRING: Kristoffer Larsen er klar for en ny utfordring i Danmark og forlater Brann i sommer. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
NY UTFORDRING: Kristoffer Larsen er klar for en ny utfordring i Danmark og forlater Brann i sommer. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Foto: Grøtt, Vegard Wivestad

Brann-spiller klar for utenlandsk klubb

Kristoffer Larsen fortsetter karrieren i dansk fotball.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Brann-spiller Kristoffer Larsen fortsetter karrieren i Danmark.

Brann bekrefter på sin hjemmeside at vingen er klar for Lyngby.

Torsdag gjennomførte 24-åringen den medisinske testen og fredag skrev han under på en toårskontrakt med klubben.

Der får han den tidligere Strømsgodset-treneren David Nielsen som sjef.

At han nå forlater Brann synes hovedpersonen selv er litt rart. Kontrakten hans med Brann gikk ut etter sesongen og vingen har slitt med spilletid inneværende sesong.

– Jeg er bergensgutt og Brann er laget mitt. Jeg er blitt kjent med mange fantastiske folk de årene jeg har vært her og det er litt rart å skulle forlate Brann, sier han til klubbens hjemmeside.

Her trikser Justin Bieber med Neymar (!)

– Jeg er i en alder der jeg trenger å spille jevnlig for å utvikle meg. Det håper jeg å få sjansen til i Lyngby, fortsetter han.

Sportssjef i Brann Rune Soltvedt forstår Larsens behov for spilletid.

– Han har ikke fått den spilletiden eller utviklingen han har ønsket seg i Brann og som vi alle håpet på. Da kan et klubbskifte gi nye muligheter, og vi ønsker Kristoffer lykke til i Danmark, forteller han til Branns hjemmeside.

Larsen fikk 109 kamper for Brann og scoret 17 mål.