NÅ ER DET SLUTT: Gigi Hadid og Zayn Malik har gått hvert til sitt. Her viste de sin kjærlighet på den røde løperen på MET-gallaen i New York. Foto: Doug Peters/EMPICS Entertainment
NÅ ER DET SLUTT: Gigi Hadid og Zayn Malik har gått hvert til sitt. Her viste de sin kjærlighet på den røde løperen på MET-gallaen i New York. Foto: Doug Peters/EMPICS Entertainment Foto: Doug Peters

Slutt for Zayn Malik og Gigi Hadid

Kjærligheten har tatt slutt for superparet, melder E! Online.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

STidligere denne uka ble det kjent at superparet Calvin Harris (32) og Taylor Swift (26) har gått hvert til sitt.

Nå rystes kjendisverden av nok et stjernepar som brytes opp, nemlig den tidligere One Direction-stjernen Zayn Malik (23) og supermodellen Gigi Hadid (21).

De siste dagene har bruddryktene svirret rundt de to, og fredag kveld melder E! Online at de har fått bekreftet bruddet.

Har slått opp flere ganger

Ifølge en kilde har forholdet haltet en stund, og paret skal ha hatt et av-og-på-forhold i det siste. Men en av kildene E! Online har snakket med, sier også at det er mulig at paret finner tilbake til hverandre.

– De har slått opp, men det kan godt hende de blir sammen igjen. Det er alltid veldig uklart hva som skjer mellom dem. De har hatt noen problemer i den senere tiden som handler om kommunikasjon og det å gå overens, sier kilden.

Var sammen i syv måneder

Paret har vært sammen i syv måneder, og sist de viste seg sammen, var på MET-gallaen i New York i starten av mai. Etter det har de også delt selfier sammen på Instagram, senest for én uke siden.

missing you ❤️

Et bilde publisert av Gigi Hadid (@gigihadid)

– Gigi er veldig trist på grunn av dette, for hun ønsket at det skulle gå. Hun savner å være sammen med han, og de kom veldig nært, sier kilden.

Det var i fjor Zayn Malik sluttet i boybandet One Direction, og i samme periode gjorde han det slutt med kjæresten Perrie Edwards, som han forlovet seg med i 2013.

Gigi Hadid på sin side har datet den australske kjekkasen Cody Simpson (18), før hun innledet et forhold til Joe Jonas i fjor. Forholdet tok slutt etter fire måneder.