BRUDD: Calvin Harris og Taylor Swift har gått hvert til sitt etter etter et forhold på femten måneder. Foto: Scanpix
BRUDD: Calvin Harris og Taylor Swift har gått hvert til sitt etter etter et forhold på femten måneder. Foto: Scanpix Foto: PA

Calvin Harris om bruddet : – Jeg sitter igjen med en stor mengde av kjærlighet og respekt

Calvin Harris twitret ut årsaken til bruddet med Taylor Swift.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Denne uken ble det kjent at superparet Calvin Harris (32) og Taylor Swift (26) nå går hvert til sitt etter et femten måneders langt forhold.

Twitret årsak

Taylor Swift har foreløpig ikke kommentert noe rundt bruddet, men Calvin Harris valgte å legge ut en liten tweet om sine tanker. Denne ble senere retweetet av Taylor Swift.

– Eneste sannheten her er at et forhold tok slutt og det som er igjen er en masse kjærlighet og respekt, twitret Calvin Harris.

En kilde nær tilknyttet paret uttalte følgende om bruddet til Entertainment Tonight.

– Taylor og Adam avsluttet ting på udramatisk vis, og årsaken var at romantikken ikke var tilstede. Det var han som avsluttet forholdet. Det hele ble gjort på en moden måte. Taylor er ganske lei seg, men de har fremdeles kontakt, sa kilden til ET.

Celebre kjærester

Både Taylor og Calvin har tidligere vært i profilerte kjærlighetsforhold. Calvin har vært sammen med den britiske artisten Rita Ora, mens Taylor har vært sammen med kjendiser som skuespiller Jake Gyllenhaal, sangstjernen John Mayer, vokalisten Joe Jonas og One Direction-stjernen Harry Styles (22).