Øystein (21) og Eileen (23) vant Paradise Hotel: – Jeg holdt på å slippe kula

Slik gikk det da Øystein Myhren Storaa og Eileen Eriksen sto sammen i den nervepirrende finalen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Øystein Myhren Storaa (21) og Eileen Eriksen (23) kan krone seg med tittelen vinnere av Paradise Hotel 2016, etter at de gikk helt til topps under torsdagens finale.

Juryen kåret Øystein og Eileen til vinnere, og de ble så utfordret i den kjente «troskapstesten».

Med 300.000 kroner i vinnerpotten, var det svært spent stemning på hotellet da Øystein og Eileen sto med hver sin kule i hendene og ventet på at sanden i timeglasset skulle renne ut.

– Det er de lengste minuttene jeg har opplevd i hele mitt liv. Det var veldig nervepirrende, det var tusen tanker som gikk gjennom hodet mitt, og jeg var så nervøs. Mest for at Øystein skulle slippe kula, forteller Eileen til TV 2.

Holdt på å slippe kula

Øystein innrømmer at han vurderte å slippe kula under seremonien.

– Jeg vurderte det hele tiden underveis, og jeg var veldig nære ved å gjøre det. Det var jo bare å slippe den. Men jeg hadde blitt så glad i Eileen. Jeg hadde ikke vært der uten henne, og vi hadde kommet til finalen sammen. Jeg hadde følt meg skikkelig råtten hvis jeg hadde gjort det, forteller Øystein.

Etter 12 uker synes begge det er både trist og godt at eventyret er over.

ÅRETS PARADISE-VINNERE: Øystein Myhren Storaa og Eileen Eriksen er stolte vinnere av årets Paradise. Foto: TV3
ÅRETS PARADISE-VINNERE: Øystein Myhren Storaa og Eileen Eriksen er stolte vinnere av årets Paradise. Foto: TV3

– Det er deilig å kunne slappe av, og ikke tenke at det er en ny episode hver kveld. Også blir det godt å slippe alle reaksjoner og meninger hele tiden, sier Øystein.

– Ja, jeg gleder meg til å fokusere på litt andre ting igjen, tilføyer Eileen.

Dette skal de bruke pengene på

Pengepremien deler de likt, og hva pengene skal gå til har de klare tanker om.

– Vi har ikke brukt pengene ennå, men jeg skal markere at jeg har vunnet ved å reise og kose meg litt ekstra i sommer. Også blir det å spare, og betale ned litt lån, forteller Eileen, noe Øystein er helt enig i:

– Det er viktig å kose seg med pengene. Da reiser man litt, fester og kjøper seg fine ting. Men samtidig passe på at pengene ikke ryker med en gang, sier 21-åringen.

Øystein og Eileen knyttet et sterkt bånd under oppholdet på Paradise Hotel, og da de kom hjem svirret ryktene om at paret var mer enn bare partnere.

– Ikke singel lenger

Nå avslører Eileen at hun ikke er singel lenger, men hennes utkårede er ikke Øystein.

– Vi kan si at vi er kjærester nå. Vi har kjent hverandre siden vi var små, også har vi vært litt frem og tilbake. Så det er ikke en jeg plutselig møtte etter at jeg kom hjem. Det er veldig spennende, så får vi se hvordan det går, bedyrer 23-åringen.

Hvordan deltakerne feiret seg selv på den store finalefesten kan du se her.