Pauseunderholdning med Alexandra Joner og Viqueens. Eliteseriekamp i fotball på Ullevaal Stadion mellom Vålerenga og Stabæk søndag ettermiddag. Kampen endte 1-2 til Stabæk.
Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
Pauseunderholdning med Alexandra Joner og Viqueens. Eliteseriekamp i fotball på Ullevaal Stadion mellom Vålerenga og Stabæk søndag ettermiddag. Kampen endte 1-2 til Stabæk. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Foto: Braastad, Audun

Fotballklubben: Norsk fotballs beste pauseunderholdning

Fallskjermhopping gjennom tribunetak, spinningsykler og utlodning av kabeltromler. Podcasten Fotballklubben ser nærmere på pauseunderholdning i norsk fotball.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I vårens siste utgave av podcasten Fotballklubben tar Aleksander Schau og Thomas Aune blant annet et nærmere blikk på hva norsk fotball har hatt å by på av pauseunderholdning opp gjennom årene.

Det blir selvsagt en nærmere titt på norsk fotballs kanskje mest kjente pauseunderholdning: Da en fallskjermhopper føk gjennom taket på Åråsen i siste serierunde i 2001. Men de kommer også innom spinningsykler i Sandefjord, japanskkurs i Stabæk og utlodning av kabeltromler i Ski, hjertet av Follo. (Praten om pauseunderholdning finnes etter ca. 38:40.)

Det blir også høytlesing fra dagboka fra VM i fotball i 2006, Aaron Ramseys nye hårfarge og Jonathan Walters´ skjulte talenter. Vi prøver å komme opp med ti grunner til at England vinner EM, og foretar et dypdykk i latinamerikanske kommentatorer.

«Fotballklubben» er en ukentlig podcast hver tirsdag, der Thomas og Aleksander har med seg en gjest og prater fotball.

Her blir det både historisk, kuriosa og aktualitet.

Podcasten er å finne på Soundcloud og i iTunes hos Apple. I tillegg publiseres podcastene her på tv2.no.