Fotballryktene: – Bare fire spillere er trygge i Manchester United

Og Brasils heteste spiller kan være på vei til Premier League.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

For mange er sommeren selve høydepunktet i fotballåret.

Det er om sommeren forventninger bygges opp. Det er da favorittklubben blir koblet til spillere fra fjern og nær. Det er da troen på gull og grønne skoger vokser seg større og større.

Så kommer selve sesongen og forventninger og drømmer blir knust.

Derfor bidrar vi selvsagt med nok en samling med rykter, som kan gi alle som elsker fotball litt og kose seg med.

Ryan Giggs' ekteskap med Manchester United ser ut til å gå mot slutten. Men 29 år er noen år lenger enn forholdet til konen varte. Den 42 år gamle waliseren har ikke til hensikt å godta å bli degradert fra assistentmanagerjobben av Jose Mourinho. Daily Mirror skriver at Giggs har bestemt seg for å forlate klubben han var trofast mot under hele sin aktive karriere.

Skal en tro den tidligere Manchester United-stjernen Dwight Yorke så er det mange på Old Trafford som kan komme til å slå følge med Giggs ut stadionporten. Ifølge Yorke er det bare David de Gea, Anthony Martial, Wayne Rooney og Marcus Rashford som kan være trygg på at de ikke vil bli sendt på dør av Mourinho, skriver Metro.

Gonzalo Higuain var Mourinhos sikreste kort på topp da han trente Real Madrid, og hvis argentineren ble like glad i sin gamle sjef som Zlatan Ibrahimovic, så har de snakket sammen hver dag siden deres veier skiltes i 2013. Nå tror den tidligere Napoli-spilleren Jose Alberti at de lyseblå er sjanseløse på å beholde storscoreren dersom Manchester United eller Paris Saint-Germain kommer på banen, skriver Calcio Mercato Web.

En som ser ut til å være på vei til Manchester United er Bordeaux-talentet Adam Ounas. 19-åringen slo for alvor gjennom i Ligue 1 forrige sesong, og Daily Mirror skriver at det allerede har vært samtaler mellom Manchester United og Ounas' agenter.

Han er omtalt som «den neste Neymar» i Brasil. Nå kan «Gabigol» bli et begrep i Premier League. For The Sun skriver at Manchester United, Chelsea og Arsenal alle ligger langflate etter 19 år gamle Gabriel Barbosa. Angriperen har en utkjøpsklausul i kontrakten sin med Santos som gjør at han kan dra dersom en klubb legger 480 millioner kroner på bordet. De engelske klubbene vil helst at Barbosa blir i Brasil ytterligere en sesong, men interessen fra Paris Saint-Germain gjør at de trolig ikke tør vente.

Onsdag benyttet Roma seg av en klausul der de sikret seg midtstopperen Antonio Rüdiger fra Stuttgart. De hadde en fastsatt sum i låneavtalen for tyskeren. Men det er slett ikke sikkert at 23-åringen spiller for Roma til høsten. For ifølge Daily Star kan de komme til å sitte igjen med et solid overskudd dersom de selger ham videre til Chelsea.

Regjerende ligamester Leicester nærmer seg sine to første signeringer for sommeren. Neste sesong kan det se ut til at Kasper Schmeichel skal få kamp om plassen mellom stengene. For tyske Ron-Robert Zieler er på vei fra Hannover 96. Det tyske landslagets fjerdevalg skal ha passert den medisinske testen og kan bli presentert når som helst. Også den spanske midtstopperen Lucas Hernandez er nær en overgang. 27-åringens kontrakt med Sporting Gijon gikk ut etter forrige sesong, skriver Leicester Mercury.

Wolfsburg-backen Ricardo Rodriguez er en av de heteste spillerne på ryktebørsen for tiden. Både Real Madrid og Manchester United skal ha kontaktet sveitseren. Men ifølge Kicker er det Arsenal som står først i køen. For Arsenals akademisjef Andries Jonker var assistenttrener i Wolfsburg frem til 2014 og har snakket mye positivt om The Gunners til Rodriguez. Arsenal skal også være villig til å betale utkjøpsklausulen i kontrakten, som er på 230 millioner kroner.

Joe Gomez hadde en strålende start på Liverpool-karrieren, men i oktober røk korsbåndet hans, og sesongen var over. Kampen mot Everton 4. oktober ble hans siste Premier League-kamp på benken. Det var også Brendan Rodgers' siste kamp som Liverpool-manager. Nå er Rodgers i Celtic, mens Gomez er på vei tilbake etter skaden. Ifølge Daily Express ønsker Rodgers en gjenforening med 19-åringen han hentet fra Charlton. Rodgers ønsker å leie Gomez, slik at han kan bygge seg opp igjen etter skaden i Celtic.

Tottenham ønsket å forlenge avtalen sin med keeper Hugo Lloris, men det ser den franske landslagskeeperen på som en dårlig plan. Han har i hvert fall sagt nei til kontraktsforslaget han fikk fra Spurs-ledelsen, og vil vente og se hvilke andre tilbud som kommer på bordet, skriver Daily Mirror.