HAR ANMELDT JOHNNY DEPP FOR VOLD: Amber Heard har delt bilder av seg selv med blåveis. Foto: NTB Scanpix og Reuters.
HAR ANMELDT JOHNNY DEPP FOR VOLD: Amber Heard har delt bilder av seg selv med blåveis. Foto: NTB Scanpix og Reuters.

Politiet starter full etterforskning av Johnny Depp etter voldsanklagene

Amber Heard (30) har anmeldt Johnny Depp (52) for vold.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Politiet etterforsker superstjernen Johnny Depp (52) etter at kona Amber Heard (30) hevder hun har blitt utsatt for vold, melder Variety.

The Danish Girl-stjernen anmeldte tirsdag Johnny Depp for flere voldsepisoder. Ifølge Heards advokat ønsket hun egentlig ikke å fortelle politiet om hendelsene, fordi hun ville beskytte sitt eget privatliv og Depps omdømme.

– Håper Johnny får hjelp

Men etter at anklagene om at Heard kun er ute etter penger har dukket opp, så hun seg nødt til å politianmelde den angivelige volden.

– Johnnys team har selv sørget for at Amber ble nødt til å gi et avhør til politiet i Los Angeles slik at alt kommer for en dag. Fakta må fram, for hun kan ikke fortsette å være offer for falske og fæle anklager som har kommet fram i media, sier hennes advokat, Samantha F. Spector, i en uttalelse.

Heard har blitt sterkt kritisert for at hun ikke har anmeldt Depp tidligere. Nå håper hun at anklagene mot henne vil ta slutt.

– Hun håper politiet nå vil etterforske hva som faktisk har skjedd. Hvis sannheten kommer frem, er det ingen tvil om at Ambers krav vil bli begrunnet, og forhåpentligvis vil Johnny få den hjelpa han så sårt trenger.

Hevder han kastet ting på henne

Det var forrige fredag at Heard ba om skilsmisse fra Depp etter bare ett år.

Heard dukket opp i retten med en rekke bilder der hun har blåmerker i ansiktet og på kroppen. Hun har fortalt om flere episoder der Depp har vært full og høy, og hvor han har blitt så rasende på henne at han har dratt henne etter håret og kastet ting på henne.

Han skal blant annet ha kastet en flaske med vin i veggen, kastet et glass med vin på henne, og truffet henne med en mobil.

Heard hevder mishandlingen har pågått i lengre tid.