NYE SCENER: Disney er ikke helt fornøyd med det de har på tape til nå, og ønsker å filme inn deler av filmen på nytt. FOTO: Disney
NYE SCENER: Disney er ikke helt fornøyd med det de har på tape til nå, og ønsker å filme inn deler av filmen på nytt. FOTO: Disney

Disney i panikk før ny Star Wars-film – må spille inn mye på nytt

Den nye filmen Rogue One, føles ikke helt som en Star Wars-film. Derfor må de spille inn på nytt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Star Wars-filmen Rogue One, ble spilt inn i fjor høst og fram til i februar i år. Filmledelsen har kommet seg i klipperommene, men er ikke helt fornøyde, for nå har de konkludert med at de må ut og gjøre nye opptak.

Filmen føles rett og slett ikke helt som en ekte Star Wars-film, og det må de nå gjøre noe med, melder The Hollywood Reporter.

Det er ventet at skuespillerne og regissøren Gareth Edwards må samles igjen i midten av måneden for å gå igjennom flere uker til med ytterligere opptak.

Krigsfilm

Filmen har ennå ikke blitt vist til et testpublikum, men kilder av The New York Post som først omtalte saken, sier at filmen akkurat nå føles mer som en krigsfilm enn som en Star Wars-film.

Målet med nyinnspillingen skal være å gjøre en del scener lettere til sinns, og bringe litt mer morsomhet inn i handlingen. Det vil riktignok koste enorme summer å samle sammen crewet for å spille inn mye på nytt.

– Intet mindre enn noe ekstraordinært vil være tilfredsstillende, sier en kilde om nyinnspillingen.

Rogue One handler om oppdraget det ble hintet om i Star Wars: Episode IV - A New Hope, hvor en gruppe rebeller stjal plantegningene til «Death Star». Plantegningene ender senere opp i Prinsesse Leias hender, og hun overfører dem til R2-D2.

Ny Han Solo

Et annet poeng med å spille inn flere scener på nytt, kan også være å få med den unge Han Solo, spilt av Alden Ehrenreich. Skuespilleren fikk nylig tildelt rollen som tidligere har vært udødeliggjort av Harrison Ford.

Ford som har spilt rollen i «Star Wars: A New Hope», «The Empire Strikes Back» og «Return of the Jedi» i tillegg til fjorårets suksessfilm «The Force Awakens», som virkelig satte Star Wars-maskineriet igang igjen.

Selv ble Ehrenreich oppdaget da Steven Spielberg så en bat mitzvah-video av han (en jødisk religiøs seremoni for gutter og jenter i 12-13 års alderen). Spielberg ble imponert over ungguttens påfunn i videoen, og etter noen TV-opptredener, ble han med i sin første film, Francis Ford Coppolas «Tetro» i 2009.

Filmen om Han Solo er ventet å finne veien til kinoene i 2018.