GAVEMILD: Den populære «Hello»-artisten er gavemild med folk rundt seg. FOTO: Chris Pizzello/Invision/AP
GAVEMILD: Den populære «Hello»-artisten er gavemild med folk rundt seg. FOTO: Chris Pizzello/Invision/AP Foto: Chris Pizzello

Kjendisnettsted:

Adele brukte 25 millioner kroner på utdrikningslag

Adele har tjent seg søkkrik på artistkarrieren sin, og deler villig sin rikdom med sine nærmeste venner og familie.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hitmaskinen Adele, som gjestet Norge for en måned siden, skal angivelig ha signert en kontrakt med Sony Music til en verdi av 90 millioner pund, eller omlag 1 milliard norske kroner, ifølge Female First.

Med slike summer skulle man tro at artistens økonomiske liv sikret for all fremtid, og at hun ikke har noen økonomiske bekymringer.

Gir dyre gaver

Men den populære artisten har ikke bare sikret seg sin egen økonomiske frihet. Hun har også sørget for at sin tre år gamle sønn Angelo, som hun har med kjæresten Simon Konecki, skal være sikret i tiden framover.

Siden «Hello»-stjernen tydeligvis synes at hun har nok penger, er hun ikke redd for å la det dryppe litt økonomiske goder også på venner og familie.

Hun har blant annet brukt 25 millioner kroner på et ukeslangt udrikkningslag til Ibiza i fjor, hvor hun leide en villa for nesten hele beløpet til et tyvetalls venner.

– Hun har til og med betalt ned lånet til en venn og kjøpt en annen venn en bil til 760.000 kroner, sier en kilde til Female First.

Ifølge kilden er ikke Adele en sånn type kjendis som liker å bruke store summer på designklær. Men hun liker godt å ha penger og bruke dem på å gjøre livene til sine nærmeste mer komfortable.

– Moren hennes, Penny, ønsker seg ingen ting, men Adele betaler for ferier så ofte som mulig, og kjøper moren en ny bil hvert år, sier kilden til nettstedet.