OVERRASKET: Den ferske moren ble svært overrasket da det viste seg at hun ikke fikk en jentebaby slik hun trodde. FOTO: @ittibittyphotographytas/Instagram
OVERRASKET: Den ferske moren ble svært overrasket da det viste seg at hun ikke fikk en jentebaby slik hun trodde. FOTO: @ittibittyphotographytas/Instagram

«Men, jeg trodde det ble en jente?!»

Fødselsfotograf fanget det fantastisk forvirrende øyeblikket.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Koto Nakamura og mannen Sina Niakansafy trodde de ventet et jentebarn.

Paret fra Australia hadde vært på flere ultralyder og fått bekreftet barnets kjønn, skriver Today Parents. De hadde allerede handlet inn rosa klær og leker til sin førstefødte, og trodde de var godt forberedt.

Men da den lille bestemte seg for å si hei til verden, fikk foreldrene seg en stor overraskelse. Det var nemlig ingen jente som var født, men en gutt!

– Jeg trodde alle tullet. Jeg ble målløs og kunne ikke tro det før jeg så han, sier den nybakte moren til nettstedet.

Blinkskudd

Fotografen som var leid inn for å forevige fødselen, Jessica Jackson, fanget morens forvirring i et blinkskudd som nå hylles av folk på nettet.

Med forvirring i blikket er det en lettere sjokkert mor som titter opp på sin nyfødte baby.

Tilfeldigvis hadde en jordmor like før fortalt om en episode hvor den fødende fikk seg en skikkelig overraskelse da kjønnet ikke stemte med forventningene fra ultralyd.

– I forkant tullet vi om det og sa «Herregud, tenk om det hadde skjedd oss!», forteller Jackson til Today Parents.

– En berg-og-dalbane av følelser

Jackson har drevet med fødselsfotografi i flere år. Hun forteller at det var særlig spesielt å overvære denne.

– Det var et helt fantastisk øyeblikk, en berg-og-dalbane av følelser på kun få minutter. Rent sjokk, fornektelse, glede og lettelse. Dette er grunnen til at fødselsfotografi er så viktig. Tenk når barnet vokser opp og foreldrene forteller han om dagen han blir født, også har de disse bildene for å vise hvordan de så ut da de fikk nyheten, sier hun.

Egentlig hadde paret planlagt at babyen skulle hete Hinata, men nå blir den lille gutten i stedet hetende Taiga. Det er et japansk navn som betyr stor og elskverdig.