Fotballryktene: Pogba har kjøpt villa i Barcelona

Og Jose Mourinho har bedt to spillere forlate Manchester United.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vi er kommet til mais siste dag. EM-troppene blir presentert en etter en.

Den franske superstjernen Paul Pogba er ettertraktet av alle storklubbene, men foreløpig er han Juventus-eiendom.

Gazzetta melder at midtbanespilleren har kjøpt en villa i Barcelona. Det får naturlig nok ryktene om en overgang til det spanske storlaget til å øke kraftig, men selskapet som har kjøpt villaen hevder hardnakket at det kun er gjort som en investering av Pogba. Så får vi se da.

En annen ting mange spør seg er: «Hvor spiller Zlatan neste sesong?»

Blir det Manchester United? Eller AC Milan? Eller drar han til USA?

Eller blir Zlatan Ibrahimovic lagkamerat med Magnus Wolf Eikrem, Andreas Vindheim og Jo Inge Berget i Malmö FF? Den svenske fotballegenden fridde til malmöpublikum i pausen av Sveriges trøstesløse og målløse EM-oppladning mot Slovenia. – Jag älskar Malmö. Och jag önskar att jag kunde spela i dag. Jag ber om ursäkt för det men jag kommer, jag kommer. Vänta bara på mig, var Zlatans ord til publikum. Og hans agent Mino Raiola uttalte nylig at folk vil bli overrasket over Ibrahimovic' klubbvalg når det kommer.

Det kan bety at Manchester United må se seg om andre steder etter forsterkninger. Men først vil Jose Mourinho forsikre seg at han ikke mister spillerne han skal bygge laget sitt rundt. For The Guardian skriver at Michael Carrick nå har fått tilbud om en ny kontrakt på Old Trafford.

På midtbanen kan han få selskap av portugiseren Andre Gomes. 22-åringens agent Jorge Mendes, som tilfeldigvis også er Mourinhos agent og gode venn, sier til Super Deporte at Gomes forlater Valencia i sommer for å spille for Manchester United. 370 millioner kroner er prisen de røde djevlene må betale for midtbanespilleren.

Det er ikke bare på banen Mourinho ønsker å forsterke Manchester United. Ifølge AS så kan Sevillas sportsdirektør Monchi være på vei til England. 47-åringen har fått mye av æren for at Sevilla til stadighet har funnet ukjente spillere og gjort dem til stjerner. Nå kan han bli Mourinhos høyrehånd i spillerjakten i Manchester United.

At Juan Mata ikke har noen fremtid i Manchester United under Mourinho kommer ikke som noen bombe for noen. Men han er ikke den eneste som er uønsket når portugiseren starter oppkjøringen i juli. Også Daley Blind skal ha fått beskjed om å finne seg en annen klubb, melder Sky Sports.

Borussia Dortmund-spissen Pierre-Emerick Aubameyang er på Mourinhos ønskeliste, men nå blir han anbefalt å dra til en annen klubb. Hans tidligere spissmakker for Gabon, Daniel Cousin, sier til BBC at Aubameyang burde gå til Arsenal. Han tror spillestilen til The Gunners ville være perfekt for sin landsmann.

Er det noen som husker Emanuele Giulianelli? Den italienske journalisten, som i fjor sommer sverget på at Karim Benzema kom til å gå til Arsenal, er begynt å leke med hodene til Gunners-fansen igjen. Nå hevder han at Arsenal har kontaktet Atletico Madrid og forhørt seg om muligheten for å hente Yannick Carrasco. Og den spanske storklubben skal ikke være negativ til å la belgieren gå dersom de får over 185 millioner kroner for ham.

Etter en lovende start på Emirates Stadium, har Calum Chambers fått merke at kampen om plassene i Arsenal er tøff. Hector Bellerin hoppet foran ham i backkøen, og i midtforsvaret har han vært et fjerdevalg. Nå vurderer Arsene Wenger om han skal leie ut 21-åringen for å gi ham kamptrening neste sesong, skriver Daily Mirror. Og gamleklubben Southampton vil veldig gjerne ha Chambers hjem på besøk neste sesong. Men også Crystal Palace, Bournemouth og Watford lokker med regelmessig Premier League-fotball dersom de får leie Chambers.

Arsenal kom ikke i mål med kontraktsforhandlingene med Mesut Özil før han sluttet seg til Tysklands EM-tropp. Og da begynner gribbene å sirkle. The Sun skriver at Bayern München nå følger nøye med hvordan det er med 27-åringen. Dersom det er hold i ryktene om at Özil er desillusjonert i Arsenal, så kan de komme med et fremstøt overfor midtbanespilleren.

Diego Costa er ikke den spilleren som har flest venner i Premier League. Og nå vil gamleklubben hans hente ham tilbake til en liga der han blir satt pris på for de ferdighetene han har. For i Spania blir man ikke fordømt for litt juks og bedrag. Diego Simeone vil ha spissen tilbake til Atletico Madrid, skriver Daily Star. Og der vil han bli møtt med masser av kjærlighet.

Liverpool ser ut til å ha vunnet kampen om den polske EM-spilleren Piotr Zielinski. De røde har lenge vært interessert i midtbanespilleren, men overgangen så ut til å gå i vasken da Napoli og Roma meldte seg på. Men nå melder Messaggero Sport at det bare er detaljer som gjenstår før Zielinski forlater Udinese for en fremtid på Merseyside.

Men det kan bli verre for de røde å lokke til seg AC Milan-spissen Carlos Bacca. For nå har West Ham kommet på banen og visstnok lagt 195 millioner kroner på bordet for kolombianeren, skriver Daily Express. Og Bacca er en spiller med ambisjoner og derfor mer interessert i å spille for en klubb som er kvalifisert for spill i Europa.

Samed Yesil kom i 2012 til Liverpool som en av Europas mest lovende spisser. Fire år senere er han i ferd med å forlate klubben som en anonym U-lagsspiller, som aldri fikk sjansen på A-laget. Forrige sesong var han på lån, og nå som kontrakten hans er i ferd med å gå ut, skal han ha fått beskjed om at han ikke får noen ny. Turkish Football skriver at Trabzonspor vil hente ham til Tyrkia så fort overgangsvinduet åpner.

Tottenham har lenge vært interessert i Barcelonas midtstopper Marc Bartra. Men nå kan den katalanske avisen L'Esportiu fortelle at Bartra heller vil til Liverpool.

Lite tyder på at Jack Grealish blir med Aston Villa ned i Championship. 20-åringen gjorde seg mer bemerket utenfor banen enn på forrige sesong, men vil likevel få tilbud fra Premier League-klubber. Ifølge Daily Telegraph så er det Stoke som i øyeblikket står først i køen.