Her er Juanfrans beskjed til fansen etter den avgjørende bommen i Mesterliga-finalen

– Jeg vil aldri glemme kjærligheten dere viste da jeg kom og ba om tilgivelse, skriver backen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Straffesparkkonkurranse kan være brutalt. Lørdag var det Atletico Madrids Juanfran som fikk erfare hvor kostbart det er å bomme.

Backen satte ballen i stolpen da det var hans tur fra ellevemetersmerket. Da kunne Cristiano Ronaldo avgjøre det hele på Real Madrids femte straffe.

Se høydepunktene fra finalen i Sportsnyhetene øverst i saken!

Etter kampen var både Juanfran og fansen oppløst i tårer etter bommen. Nå har backen lagt ut et åpent brev til fansen på Instagram der han takker for støtten etter den avgjørende bommen.

– Jeg vil aldri glemme kjærligheten dere viste da jeg kom og ba om tilgivelse. Å se tårene mine reflektert i ansiktet til tusenvis av Atleticos, som var i enden av stadion, hjalp meg i å takle den enorme tristheten jeg følte i det harde øyeblikket, skriver backen på klubbens Instagram-konto.

Støtte har han også fått av lagkamerater og støtteapparatet rundt klubben. All støtten, spesielt fra fansen, mener han viser at det å spille klubben er helt spesielt.

– Jeg vil også takke dere for alltid å tro på oss og for å vise at det å være en Atletico er noe helt spesielt og annerledes, og vårt hjerte slår sterkere enn noen gang, fortsetter backen.

Helt til slutt i brevet avslutter han med en litt munter hilsen.

– For to år siden sa jeg at vi skulle komme tilbake til en finale. Nå sier jeg til dere at Gabi, vår kaptein, vil heve Mesterliga-trofeet før eller siden, og at vi vil feire det sammen i Neptuno. Jeg elsker dere veldig og heia Atleti, avslutter Juanfran.