AVSLØRING: Et bilde av to av finalistene i årets «Paradise Hotel» finale er lekket på nettet og sett av titusenvis av mennesker. Foto: TV3.
AVSLØRING: Et bilde av to av finalistene i årets «Paradise Hotel» finale er lekket på nettet og sett av titusenvis av mennesker. Foto: TV3. Foto: Rune Bendiksen

«Paradise Hotel»-bilde lekket ut på nett

Bildet som skal ha lekket ut i sosiale medier viser to deltagere som står vendt mot hverandre og holder de kjente «Paradise»-finalekulene.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Søndag kveld skal et bilde av finalistene i realityserien «Paradise Hotel» blitt lagt ut i en lukket gruppe.

Innrømmer avsløring

Den tidligere «Paradise Hotel»-deltaker Ariel Søyland innrømmer på sin blogg at hun var en av de som la ut det lekkede bildet fra «Paradise»-finalen, men ikke den eneste.

Ariel Søyland er samboeren til Sophie Elise. Dette avslørte Sophie Elise på Instagram i januar. Foto: Instagram
Ariel Søyland er samboeren til Sophie Elise. Dette avslørte Sophie Elise på Instagram i januar. Foto: Instagram

Etter at hun la ut bilde har hun fått en rekke negative kommentarer på bloggen sin og angrer nå på det hun gjorde, som fra hennes side bare var en spøk.

Den angrende bloggeren skriver dette om hendelsen:

Tro meg, jeg skjønner hvorfor folk raser. Men før jeg la ut bilde her på bloggen, hadde det blitt delt på andre blogger og Facebook-grupper med 50.000 medlemmer. Jeg kan legge alle pengene mine på bordet og vedde på at dere hadde sett dette bilde uavhengig av min blogg, skriver Ariel Søyland.

Koker over

Pressesjef i TV3, Line Wee Hanum har registrert at det koker over i sosiale medier og sier dette til TV 2 om det inntrufne:

– Vi registrerer at internettet koker over av spekulasjoner og delinger av et bilde som tilsynelatende er fra finaleuken på Paradise Hotel. Noen hevder at det er redigerte bilder, men jeg vet ikke hvor mange versjoner som florerer der ute. Hva som egentlig har skjedd jobber vi med å komme til bunns i, sier pressesjef i TV3 Line Wee Hanum.

Tilgang til finalen

Det er kun et fåtall av mennesker som har tilgang til finale-programmet, mens deling på sosiale medier er noe ikke TV3 rår over.

– Det er altså vi som har opphavsrett til bildemateriale fra Paradise Hotel, så det er ikke fritt frem å publisere hva som helst. Vi skjønner at fansen blir frustrerte, men håper at de uansett er med oss til siste slutt denne sesongen også, avslutter Line Wee Hanum til TV 2.

Finalen av «Paradise Hotel» sendes torsdag kveld.