Tone Damli og Petter «Katastrofe» Bjørklund deltar her på poker-NM i dublin, mars, 2016. Foto: Betsson.
Tone Damli og Petter «Katastrofe» Bjørklund deltar her på poker-NM i dublin, mars, 2016. Foto: Betsson.

Tone og Katastrofe til poker-VM

Tirsdag reiser artistene Tone Damli Aaberge og Petter «Katastrofe» Kristiansen til Las Vegas og poker-VM.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I fjor debuterte Tone Damli med stort hell i poker-VM i Las Vegas og nådde pengespillet. I år reiser hun derfor med litt mer selvtillit i spillet og gleder seg til å sette seg ved pokerbordet i VM-byen.

10 millioner dollar i potten

– Jeg gleder meg enormt til å oppleve Las Vegas og WSOP for andre gang. Forrige tur har gått inn i historiebøkene som et fantastisk minne, og jeg håper og tror at denne turen skal bli like bra, sier Tone Damli Aaberge via spillselskapet Betsson.

6000-7000 deltakere pleier å kjempe om tittelen og førstepremien som pleier å ligge på rundt 10 millioner dollar. Det var i denne øvelsen norske Felix Stephensen ble nummer to i november, 2014.

Poker-DJ

Petter «Katastrofe» Bjørklund er mest vant til å toppe hitlistene, og klatret nylig til topps med låta «Sangen du hater». Pokerspill har han holdt på med en liten stund og nå reiser han for første gang som poker-ambassadør til Las Vegas.

– Jeg er skuffet om jeg ikke kommer i pengene, så det er ihvertfall mål nummer en. Jeg har ikke spilt poker så fryktelig lenge, så jeg har fortsatt ett hav igjen å lære men jeg skal hvertfall gjøre mitt beste, avslutter Team Betsson-spilleren.