ILLSINT: Kanye West blir forbannet på paparazziene utenfor restauranten Nobu i Hollywood. Foto: Stella Pictures.
ILLSINT: Kanye West blir forbannet på paparazziene utenfor restauranten Nobu i Hollywood. Foto: Stella Pictures. Foto: Bruce/4CRNS/FAMEFLYNET PICTURES

Her klikker det for Kanye West

Kanye West ble forbannet da fotografene ble for nærgående på familien i helgen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kanye West (38) var lørdag ute på restaurant med sin familie og venneparet Chrissy Teigen (30) og John Legend (37) i Hollywood, skriver Daily Mail.

På vei ut av restauranten Nobu klikket det for Kanye West, som tok et oppgjør med alle fotografene som hadde møtt opp for å forevige familielunchen.

Gråt

GRÅT: Kim Kardashian må trøste datteren North etter alt bråket utenfor restauranten Nobu. Foto: Stella Pictures
GRÅT: Kim Kardashian må trøste datteren North etter alt bråket utenfor restauranten Nobu. Foto: Stella Pictures Foto: Bruce/4CRNS/FAMEFLYNET PICTURES

Datteren North (3) begynte og gråte og måtte trøstes av mamma, Kim Kardashian. Sønnen Saint var også tilstede, men var godt skjult bak et hvitt teppe i en barnevogn.

Chrissy Teigen (30) fødte datteren Luna for bare syv uker siden, og babyen var også med på lunch. Hun og mannen John Legend skal ha holdt en lav profil og lot Kanye West ta seg av papparazziene.

BESKYTTER: Kanye West stiller seg opp foran familien for å hindre paparazziene i å ta bilder. Foto: Stella Pictures.
BESKYTTER: Kanye West stiller seg opp foran familien for å hindre paparazziene i å ta bilder. Foto: Stella Pictures. Foto: Bruce/4CRNS/FAMEFLYNET PICTURES

Saksøkt

Kanye West har akkurat blitt saksøkt av den Ungarske komponisten Gabor Presser som hevder at en av sangene på Kanyes album «Yeezus» som kom ut i 2013, er en av den ungarske komponistens sanger.

Chrissy Teigen ser på mannen, John Legend som tar ut barnevognen av bilen. Foto: Stella Pictures.
Chrissy Teigen ser på mannen, John Legend som tar ut barnevognen av bilen. Foto: Stella Pictures. Foto: PacificCoastNews

Ifølge TMZ, skal Kanye West ha sendt en sjekk for å få godkjent å bruke sangen «New Slaves», men Presser har ikke godkjent dette. Nå venter et gigantisk søksmål mot Kanye West fra ungareren.