Se råsterke Joshua King holde lekestue med lagkameratene

– Han har rett og slett herjet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

BRAGA (TV 2 Sporten): Portugal frykter neppe et reserve- og debutantpreget Norge i kveld, men kanskje bør de se litt ekstra opp for Joshua King.

Bournemouth-spissen har vist på landslagstreningene denne uka at det siste halvåret i Premier League ikke har vært noe blaff, og har framstått med fysikk, tempo og teknikk som har imponert både lagkamerater og Per-Mathias Høgmo.

Se Kings herjinger i videovinduet øverst!

– Alle dere som har fulgt treningene her de to siste kampene ser at han har spilt mye i Premier Leauge nå.

– Man ser det på måten han verner om ballen, tar seg forbi én mot én offensivt. Trøkket i spillet hans, avslutningskraften og at han fysisk sett er blitt enda mer robust, sa Høgmo til TV 2 Sporten denne uka.

Rune Almenning Jarstein liker også det han har sett.

– Jeg er veldig imponert. Han har rett og slett herja på trening. Jeg ser at han har spilt mange kamper i Premier League. Holder han seg skadefri og «fit», kommer han til å bli et veldig viktig våpen for oss, sier Norges sisteskanse.

I videoen over får du en smakebit på hva King har gjort på treningene denne uka - inkludert et par frekke tunneler på Iver Fossum og Ulrik Yttergård Jenssen.

PS! Norge stiller trolig følgende lag mot Portugal i kveld:

Rune Almenning Jarstein - Anders Trondsen, Stefan Strandberg, Even Hovland, Martin Linnes (Niklas Gunnarsson) - Valon Berisha, Ruben Yttergård Jenssen, Markus Henriksen, Stefan Strandberg, Veton Berisha - Joshua King.