FÅR STØTTE FRA FAMILIEN: Amber Rose og Johnny Depp skilles. Depps modelldatter støtter faren sin. Foto: Stella Pictures.
FÅR STØTTE FRA FAMILIEN: Amber Rose og Johnny Depp skilles. Depps modelldatter støtter faren sin. Foto: Stella Pictures.

Johnny Depps datter: – Han har vært en fantastisk far for oss

Familien forsvarer Johhny Depp etter Amber Heards voldsanklager mot ham.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var i forrige uke at Amber Heard (30) søkte om skilsmisse fra Johnny Depp (52) etter en angivelig voldsepisode sist lørdag.

– Ute etter penger

Hun beskylder ektemannen for å ha slått henne gjentatte ganger, dratt henne i håret og sist kastet en mobiltelefon i fjeset hennes som ga henne en kraftig blåveis.

Heard ble sett utenfor rettslokalene i Los Angeles, hvor hun forklarte seg om voldsepisodene i retten. Hun viste bilder av et forslått ansikt, men om beskyldningene er sanne er ikke bevist.

Kjendisadvokat Laura Wasser forsvarer Depp, og hevder Amber Heard beskylder han for vold kun for å få mest mulig penger ut av skilsmissen.

BLÅMERKER I ANSIKTET: Amber Heard utenfor rettssalen i Los Angeles etter sin forklaring 27. mai. Foto: Scanpix.
BLÅMERKER I ANSIKTET: Amber Heard utenfor rettssalen i Los Angeles etter sin forklaring 27. mai. Foto: Scanpix. Foto: Richard Vogel

Depps skilsmisseadvokat har tidligere forsvart kjendiser som Kim Kardashian, Gavin Rossdale og Megan Fox. I rettsdokumentene står det at Heard forsøker å sikre seg en stor bit av Depps økonomiske goder ved påstandene om misbruk.

Amber Heard forklarer voldsepisodene som alvorlige og gjentagende. Det skal også ha vært flere vitner til hendelsen som skjedde 21. mai i år. Både Heards venninne og flere av Depps assistenter var tilstede da Depp angivelig skal ha misbrukt sin egen kone både fysisk og verbalt.

STØTTER EKSEN: Johnny Depp og hans daværende kone Vanessa Paradis fotografert sammen i 2005. Foto: Scanpix.
STØTTER EKSEN: Johnny Depp og hans daværende kone Vanessa Paradis fotografert sammen i 2005. Foto: Scanpix. Foto: Kevork Djansezian

Forsvarer eksmannen

Vanessa Paradis (44) var gift med Johnny Depp i 14 år, og har to barn sammen med skuespilleren. Torsdag sendte hun ut et håndskrevet brev hvor hun tar Depp i forsvar. Det er TMZ som har offentliggjort brevet.

«Til den det måtte angå. Johnny Depp er faren til mine to barn. Han er en sensitiv, elskbar og elsket person, og jeg synes med hele mitt hjerte at disse beskyldningene mot han er opprørende. I alle disse årene som jeg har kjent Johhny, har han aldri misbrukt meg fysisk og dette virker ikke som mannen jeg har levd med i 14 fantastiske år.», står det i brevet.

Også Paradis og Depps felles datter Lily-Rose Depp går nå ut og forsvarer sin far. Hun postet et bilde på Instagram av de to sammen da hun var baby.

«Pappa er den søteste og mest elskbare personen jeg kjenner, han har ikke vært noe annet enn en fantastisk far for min lillebror og meg, og alle som kjenner ham ville sagt det samme», skriver hun.