Fotballryktene: – Kjøp av midtstopper er Mourinhos hovedprioritet i sommer

Mens byrival City vil hente Toni Kroos.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ny dag, nye rykter.

Vi starter i Manchester der José Mourinho er i ferd med å legge slagplanen for neste sesong. Den kan inkludere Everton-stopper John Stones dersom portugiseren får det som han vil. Da Mourinho var manager for Chelsea, fikk klubben avslag på tre bud på 22-åringen. Ifølge Express har Mourinho sagt til United-direktørene at Stones er hans hovedprioritet på overgangsmarkedet i sommer. Det er ventet at Everton vil kreve rundt 550 millioner kroner for den talentfulle spillere.

Men det er ikke bare Mourinho som liker det han ser i Stones. Barcelona er ifølge Daily Mail klare til å legge inn et bud på 300 millioner kroner.

United-direktørene skal også ha fått beskjed av Mourinho om å sette inn støtet for å signere Atlético Madrids Saul Niguez.

Tottenham har vist interesse for Barcelona-forsvarer Marc Bartra. Ifølge den spanske avisen Sport er katalanerne villige til å la Bartra gå for en overgangssum rundt 70 millioner kroner.

Managerløse Everton jakter på erstatteren etter at Roberto Martínez måtte forlate Goodison Park. Nå skal klubben ha undersøkt mulighetene for å hente Manuel Pellegrini. Det melder Daily Mail. Angivelig skal Frank de Boer og David Moyes også være aktuelle kandidater til jobben.

PSG håper å få fatt i Romelu Lukaku for å fylle tomrommet etter Zlatan Ibrahimovic. Det er rimelig å anta at den belgiske spissen forlater Everton i sommer. Lukaku blir også koblet til Chelsea og en retur til Stamford Bridge.

Antonio Conte ønsker å hente sin tidligere elev Paul Pogba til Chelsea når han starter i sin nye jobb etter sommerens EM. Manageren hentet i sin tid Pogba fra Manchester United til Juventus. Ifølge Get French Football News skal Chelsea ligge godt an i racet om å signere Pogba, med både Real Madrid og Barcelona i feltet. Nettstedet skriver at Chelsea er i jevnlig kontakt med Pogba-leiren med tanke på en mulig overgang.

Manchester City skal også angivelig ha vært svært interesserte i å hente Pogba, men nå skriver Daily Star at Pep Guardiola har rettet fokus mot Toni Kroos, som lørdag med på å vinne Mesterligaen med Real Madrid. Den tyske midtbanespilleren spilte under Guardiola i Bayern München.

Leicester trenger en bedre og bredere stall før neste sesong. Laget skal nemlig forsvare Premier League-tittelen og spille Mesterliga. Nå skriver Express at Claudio Ranieri ønsker å hente Alex Oxlade-Chamberlain fra benketilværelsen i Arsenal til Leicester. Men det kan bli kamp om engelskmannen fra Liverpool.

Ifølge Daily Mirror skal Leicester ha fått avslått et bud på Sevilla-spiller Steven N'Zonzi. Den tidligere Stoke-spilleren har en utkjøpsklausul på 250 millioner kroner.

Daily Mirror skriver også at Swansea vil hente Wilfried Bony tilbake fra Manchester City. Spissen har ikke fått det til å fungere etter overgangen i 2014 og en retur til Wales er kanskje det ivorianeren trenger.