FRITTALENDE: Zlatan Ibrahimovic' agent, Mino Raiola, er kjent for å være rappkjeftet. FOTO:  AFP PHOTO.
FRITTALENDE: Zlatan Ibrahimovic' agent, Mino Raiola, er kjent for å være rappkjeftet. FOTO:  AFP PHOTO. Foto: Guillaume Baptiste

Zlatans agent ut mot rykteflommen: – Burde jobbet for Disney i stedet

Mino Raiola fnyser av spekulasjonene om at Zlatan Ibrahimovic skal bli José Mourinhos assistent i Manchester United.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Zlatan Ibrahimovic la ingen demper på spekulasjonene, da han fikk spørsmål om Manchester United under en pressekonferanse tidligere denne uken.

– Jeg har gjort mitt valg, sa han, og fortalte at han snakker med klubbens nyansatte manager, José Mourinho, hver eneste dag.

Ryktene om at den klubbløse, svenske superstjernen skal være nær en gjenforening med Mourinho har fått mye spalteplass de siste ukene, men til Expressen kan agenten hans fortelle at ingenting er skrevet i stein.

– Vi har ikke bestemt noe. Jeg tror det kommer til å bli en overraskelse til slutt. Alle snakker bare om United, United, United, sier Raiola, og fortsetter:

– Det finnes noen klubber i England, noen i Europa, noen utenfor Europa, men alle går ut fra at han må gå til United, men det er ikke sant.

– Emigrerer heller til Nordpolen

Agenten fnyser også av ryktene om at Ibrahimovic skal bli spillende assistenttrener under Mourinho.

– Jeg tror ikke han kunne vært noens assistent. Skjønner du hva jeg mener? Han kan bare være sin egen assistent, sier Raiola, som ikke ville hatt svensken til å jobbe for seg.

– Vær så snill, la meg få slippe det. Jeg emigrerer heller til Nordpolen enn å ha ham som assistent. Jeg lever heller med eskimoene. Han kan bare være sin egen assistent. Den som fant på denne historien burde jobbe for Walt Disney i stedet, sier den frittalende agenten.