SKADET: Mannen som ble skadet ble sendt til sykehus etter hendelsen. Han skal formentlig ha blitt stukket med kniv. FOTO: CHRISTER BAARDSEN/TV 2
SKADET: Mannen som ble skadet ble sendt til sykehus etter hendelsen. Han skal formentlig ha blitt stukket med kniv. FOTO: CHRISTER BAARDSEN/TV 2

Gutt (16) pågrepet etter knivstikking

En gutt er pågrepet og mistenkt for å ha skadet en mann i Oslo natt til lørdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En mann er skadet etter han formentlig ble knivstukket på Galgeberg i Oslo, natt til lørdag.

Mannen er sendt til sykehus.

– Den skadde var bevisst da han ble kjørt sykehus, opplyser innsatsleder Rune Bjørsvik til TV 2.

Alvorlige skader

Politiet har ikke fått bekreftet at det var brukt kniv, men sier det er sannsynlig.

– Vedkommende hadde diverse skader i kroppen og sendt til sykehus. Vi har ikke status på omfang, men det tyder på at det er mer alvorlig når han er sendt til sykehus enn for eksempel legevakten, sier operasjonsleder Tor Jøkling til TV 2.

TV 2 får opplyst at den mannen skal ha alvorlige skader, men at han skal være utenfor livsfare.

Rop om kniv

Omstendighetene rundt hendelsen er ukjent, også relasjonen mellom gjerningsmann og fornærmede. De fikk melding klokken 01.24 fra beboere som hørte kraftig støy og rop om at noen hadde kniv.

Politiet kom kjapt til stedet, og kom over en person med flere skader i kroppen. Han skal ha blitt påført disse skadene i en oppgang utenfor en leilighet på Galgeberg i Oslo.

Pågrep gutt (16)

Store ressurser ble satt inn i søket etter tre personer. En av dem er beskrevet som en mann, mørk i huden med mulig afrikansk opprinnelse, og bar overkropp. Politiet fikk opplysninger om at en av de mistenkte kunne oppholde seg på en konkret adresse på Tøyen i Oslo, og rett ved adressen traff de på personen.

Han ble pågrepet, og er satt i arrest. Han skal være 16 år gammel.

Søket etter de to andre er avsluttet, og politiet forventer å få vite mer om de i etterforskningen av det.

– Vi har lite opplysninger om de to andre, men tror nå vi har hovedmannen. Dette er nok en sak som vil bli fulgt opp av etterforskere på Grønland politistasjon i løpet av lørdagen, sier operasjonsleder Jøkling.

Barnevernsvakten er koblet inn i saken.