– Jeg vil glemme de tre siste årene

Jose Mourinho tror han kan lede Manchester United tilbake til toppen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Jose Mourinho vet hva fansen vil høre. I sitt første intervju etter at han ble bekreftet som Manchester Uniteds nye manager, så lover han å føre klubben tilbake der den var for tre år siden.

– Vi kan se på klubben vår i to perspektiv. Det ene er at vi ser på de tre siste årene. Det andre er at vi ser på klubbens historie. Jeg tror jeg foretrekker å glemme de tre siste årene. Jeg foretrekker å se på den gigantiske klubben jeg har i mine hender. Jeg tror fansen forventer å høre at jeg sier at jeg vil vinne. Jeg tror spillerne trenger å høre at jeg vil vinne. Og det er viktig for spillerne og fansen å føle at når jeg sier det, så tror jeg det. Det er ikke bare ord. Jeg vil gi alt jeg har og alt jeg ikke har. Jeg vil gi alt, forteller han til MUTV.

Selv er han veldig godt fornøyd med sin nye jobb.

– Jeg har det strålende. Jeg tror jeg kommer inn på rett tidspunkt i karrieren min. Manchester United er en klubb du må være godt forberedt for jobben. For det er det jeg kaller en gigantklubb. Og en gigantklubb trenger de beste managerne. Jeg tror jeg er klar for det. Jeg er glad, stolt. Jeg er alt. Men sannheten er at jeg elsker å jobbe, så 7. juli kan ikke komme raskt nok slik at jeg kan gå ut på banen, sier han.

Mourinho forteller at han alltid har elsket å komme til Old Trafford. Og at han har latt seg sjarmere av Manchester United-fansen.

– Jeg har sagt ting som kanskje ikke har blitt så godt mottatt i klubbene mine. Jeg husker en gang vi vant her med Real Madrid så sa jeg at det beste laget ikke vant. Det var ikke så mange i Real Madrid som likte det, ler portugiseren.