Linnes ble cupmester i Tyrkia

Martin Linnes kom inn rett før full tid og bidro i hektiske overtidsminutter da Galatasaray slo Fenerbahçe 1-0 i den tyrkiske cupfinalen torsdag.

Budapest, Ungarn 20151114.
Martin Linnes under fotballandslagets trening på Groupama Arena i Budapest lørdag kveld. Norge møter Ungarn til andre EM-omspillkamp i fotball søndag.
Budapest, Ungarn 20151114. Martin Linnes under fotballandslagets trening på Groupama Arena i Budapest lørdag kveld. Norge møter Ungarn til andre EM-omspillkamp i fotball søndag. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Foto: Grøtt, Vegard Wivestad

Den tyske verdensmesteren Lukas Podolski ble matchvinner med sin scoring etter en halv time, og serietoeren greide aldri å utligne.

Podolski herjet innledningsvis og kom til en rekke gode sjanser.

Etter seks minutter skjøt han svakt over fra kort hold, før han tvang Fenerbahçe-keeper Fabiano Ribeiro til noen gode redninger.

Scoringen kom på et hjørnespark fra høyre. Jason Denayer nikket ballen mot mål, og inne i målgården hadde Podolski løpt seg fri fra sin oppasser og stusset ballen i hjørnet.

Fenerbahçe, som blant andre stilte med den tidligere Manchester United-duoen Nani og Robin van Persie, spilte seg inn i kampen etter pause og presset på for utligning, men Galatasaray holdt unna og ble cupmester for tredje år på rad.

Linnes kom inn for Emre Colak i det 89. minutt og spilte drøyt fem minutter inkludert overtid. (©NTB)