SJARMERENDE SØKNAND: Sju år gamle Ewen ville ha jobben i Inverness Caledonian Thistle, og foreslo Richie Foran (35) som sin assistentmanager. Foto: http://ictfc.com /  NTB scanpix
SJARMERENDE SØKNAND: Sju år gamle Ewen ville ha jobben i Inverness Caledonian Thistle, og foreslo Richie Foran (35) som sin assistentmanager. Foto: http://ictfc.com /  NTB scanpix

Ewen (7) ville bli manager i favorittklubben – se hans sjarmerende jobbsøknad

– Jeg kan snakke med rektoren min og se om han vil være villig til å la meg gå fra skolen tidlig!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Inverness Caledonian Thistle er på jakt etter en ny manager etter at John Hughes forlot klubben som på 7. plass i skotsk Premier League.

Nå har styreformann Kenny Cannon mottatt en spesiell og svært sjarmerende jobbsøknad, fra en sjuåring med hjertet i klubben.

Her er den sjarmerende jobbsøknaden, som ble lagt ut på klubbens hjemmesider:

«Kjære Kenny,

Jeg er blitt gjort oppmerksom på at vi nå har en ledig stilling i klubben. Jeg vil benytte meg av muligheten til å fremme meg selv i rollen som manager.

Jeg kan lytte til styret og jobbe sammen med dem for å skape et sterkere lag, og jeg kan også hjelpe spillerne med å utvikle nye ferdigheter ettersom jeg har gått på flere kurs og nå spiller på fotballaget til skolen min. Jeg vil tro at jeg vil komme godt overens med guttene også.

Jeg kan snakke med rektoren min og se om han vil være villig til å la meg gå fra skolen tidlig når det er viktige kamper og treninger. Jeg er sikker på at det ikke vil være et problem, så lenge spillerne bidrar og hjelper meg med leksene mine!!!

For å komplettere mitt drømmelag kunne jeg tenkt meg Richie Foran som assistentmanager og Greg Tansey som lagkaptein. Jeg er henrykt over signeringene så langt, spesielt var det en god beslutning å få David Raven til å signere en ny kontrakt med klubben.

Jeg ser frem til å høre fra deg.

Vennlig hilsen,

Ewen (7 år)»

– Din tid vil komme
Styreformann Kenny Cameron lot seg naturlig nok sjarmere av sjuåringens jobbsøknad. Han nølte ikke med å sende unge Ewan et svar, der han takket for søknaden og høflig avslo.

– Din tid vil utvilsomt komme om du fortsetter dine store fremgang på skolen, skriver styreformannen i brevet.

– Kunnskapen din om klubben, og valget av Richie Foran som assistentmanager og Greg Tansey som kaptein ville vært en stor ressurs for oss. Honnør til deg for at du åpenbart har tenkt godt gjennom dette, men vi har på følelsen at rekotoren din vil ha noe å si om at du går glipp av timer for å avholde treninger, skriver Cameron.

HELE SVARBREVET: Dette skrev Kenny Cameron til sju år gamle Ewen. Foto: http://ictfc.com
HELE SVARBREVET: Dette skrev Kenny Cameron til sju år gamle Ewen. Foto: http://ictfc.com