MED KONTRAKTEN I HÅNDEN? Her kommer José Mourinho hjem, ifølge Sky Sports etter å ha signert kontrakten med Manchester United. / AFP PHOTO / LEON NEAL
MED KONTRAKTEN I HÅNDEN? Her kommer José Mourinho hjem, ifølge Sky Sports etter å ha signert kontrakten med Manchester United. / AFP PHOTO / LEON NEAL Foto: Leon Neal

Sky Sports: José Mourinho har signert for Manchester United

Hevder kontrakten ble signert torsdag ettermiddag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ifølge Sky Sports har José Mourinho signert kontrakten som gjør han til Manchester Uniteds nye manager.

Mourinho kom sent torsdag ettermiddag hjem etter å ha fullført forhandlingene.

– For å bekrefte: Han har signert avtalen. Han dro til et hotell sentralt i London, der han møtte United-direktør Ed Woodward og signerte United-kontrakten, sier Sky-reporter Andy Burton.

– Han returnerte hjem med dokumentene i hånden og en flaske vin. Det skjer på det som er en spesiell og viktig dag for Mourinho, det er nå 12 år siden han vant Mesterligaen med Porto, fortsetter Burton.

Ifølge Mirror kommer Manchester United til å offentliggjøre det hele fredag.

– Må få vinnermentaliteten tilbake
Manchester United-legenden Rio Ferdinand ser også ut til å være skråsikker på at portugiseren blir klubbens nye manager.

– Gratulerer til José med å bli utnevnt til manager for verdens største klubb. Dette er José Mourinhos mest spennende og utfordrende jobb så langt, skriver Ferdinand på Facebook.

Han kommer med sine råd til klubbens nye manager.

– Det første han må gjøre er å få vinnermentaliteten tilbake i klubben. Å få denne ingrediensen tilbake til spillerne, men også de som jobber i klubben fra dag til dag. Å gi dem tilbake troen, så det gjennomsyrer hele klubben igjen. Det er så viktig. Men å gjøre det på Manchester United-måten er like viktig, skriver den tidligere stopperklippen.

– Et skadet dyr
Han tror Mourinho kan få Manchester United til å spille en fotball som det kravstore hjemmepublikumet vil være fornøyd med, og at han vil være svært motivert etter nedturen i Chelsea.

– Etter mangelen på suksess i sin siste Chelsea-sesong kan jeg forsikre om at denne vinneren nå er et skadet dyr, noe som gjør at ansettelsen gir vann i munnen. José gikk fra å vinne ligacupen og Premier League med Chelsea, til å miste garderoben. Jeg er sikker på at han ønsker å reise seg raskt, skriver Ferdinand, som mener Mourinho passer perfekt inn i Manchester United.

– Mourinhos store personlighet er som skapt for denne klubben, det er det vi har ventet på. Jeg ønsker ham alt det beste!