AMPERT: Aalesunds Edwin Gyasi (til venstre) likte ikke å få passet sitt påskrevet av kaptein Bjørn Helge Riise. Etter å ha barket sammen med Riise ble han sendt i garderoben. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
AMPERT: Aalesunds Edwin Gyasi (til venstre) likte ikke å få passet sitt påskrevet av kaptein Bjørn Helge Riise. Etter å ha barket sammen med Riise ble han sendt i garderoben. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Foto: Ekornesvåg, Svein Ove

AaFK-spiller sendt av feltet etter treningsbråk

Edwin Gyasi tålte ikke å få kjeft av kaptein Bjørn Helge Riise.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ifølge Sunnmørsposten var det svært høy temperatur på treningsfeltet til Aalesund torsdag.

Bjørn Helge Riise mente Edwin Gyasi ikke jobbet hardt nok defensivt, og kapteinen ga klar beskjed om hva han syntes om det.

Det likte nederlenderen dårlig, og marsjerte mot Riise. Deretter skal Gyasi ha kommet med en slags dytt i fjeset til Riise.

– Over grensen
Da kom lagkameratene stormende til for å roe ned kamphanene. Etter noen sekunder var det hele over, og trener Trond Fredriksen valgte å sende Gyasi rett i garderoben.

– Det er sånt som kan skje med folk som har et høyt tenningsnivå. Det er toppidrettsutøvere som verken liker å tape eller mislykkes. Men i dag gikk vi akkurat over grensen på hva som er akseptabelt og ikke akseptabelt, sier AaFK-treneren til Sunnmørsposten.

Han kommer til å ta seg en prat med Gyasi om fortelle at oppførselen hans var uakseptabel.

– Har skværet opp
Nederlenderen ønsket ikke å kommentere episoden overfor lokalavisen, men Bjørn Helge Riise forteller at de to gjorde opp seg i mellom i garderoben.

– Vi har skværet opp og shaket hands. Ingen problemer mellom oss. Vi er uenig på banen, men så er vi kompiser i garderoben. Men det er slik det skal være på en fotballtrening. Det er høy temperatur og konkurranseinstinktet slår inn, sier Bjørn Helge Riise.

Aalesund møter Vålerenga til TV 2 Zebra-sendt dyst hjemme på Color Line Stadion søndag kl. 20.00.