Denne gjengen kommer på Allsang på grensen. Marcus og Martinus/Foto: Lars Martin Bøe, Angelina Jordan/Foto: Stella Pictures, Adelén og Tone Damli/Foto: Stella Pictures og Nico & Vinz.
Denne gjengen kommer på Allsang på grensen. Marcus og Martinus/Foto: Lars Martin Bøe, Angelina Jordan/Foto: Stella Pictures, Adelén og Tone Damli/Foto: Stella Pictures og Nico & Vinz.

Tidenes «Allsang»-premiere på TV 2

Allsang på grensen fyller 10 år og det skal feires.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nico & Vinz, Angelina Jordan og Marcus & Martinus står på scenen i premiere-programmet til «Allsang på Grensen» i sommer.

– Dette blir en drømmestart på jubileumssesongen, sier programleder Katrine Moholt.

I tillegg kommer Alexandra Joner, Adelén og Tone Damli for å opptre sammen i premiereprogrammet som sendes på TV 2 den 30. juni.

– Det er klart vi må klinke skikkelig til i jubileumssesongen. Dette blir en formidabel start på sesongen og artister som alle har et forhold til, sier programleder Katrine Moholt.

Her er gjengen som skal lede deg gjennom sommeren på TV 2

Jubileumssending på sankthansaften

Etter 10 år med «Allsang på Grensen» er det blitt mange musikalske høydepunkter, derfor tjuvstarter TV 2 allerede på sankthansaften med et eget spesialprogram. Her vil man vil vise høydepunkter gjennom 10 år.

Programleder Katrine Moholt har reist rundt og møtt tidligere gjester som Johnny Logan, Carola og Jahn Teigen.

– Det har vært fantastisk hyggelig å reise rundt for å snakke med disse artistene som hele Norge har et så tett forhold til. De har besøkt oss i Halden ved flere anledninger, og mimrer tilbake og forteller spennende historier fra sine artistliv. I tillegg får vi selvsagt se deres musikalske allsang-høydepunkter, forteller Moholt.

Alexandra Joner og Adelén promoterer sine nye sommerlåter – og kaster klærne

Hemmelighetsfull Katrine

De ordinære «Allsang»-programmene sendes på TV 2 seks torsdager fra 30. juni. Kjente og kjære artister vil stå i kø, blant disse er Morten Abel, Secret Garden, Bobbysocks, Alexander Rybak, Bonnie Tyler, D.D.E., Erik og Kriss, Boney M, Jan Eggum, Samantha Fox, Staysman, Katastrofe og Måns Zelmerlöw. Det vil bli klart i løpet av kort tid når de ulike artistene besøker Halden i sommer.

– Og i tillegg skal jeg selvsagt ha en mann ved min side gjennom hele sommeren. Hvem det blir er en godt bevart hemmelighet inntil videre, smiler Katrine Moholt.