Thomas (24) vant Robinson  – slik skal han bruke pengene

Thomas Larsen kunne endelig slippe jubelen løs etter søndagens finale i Robinson på TV 2.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det ble en svært spennende finale i årets Robinson, der kun én stemme skilte de to finalistene Marte Ytre-Hauge (22) og vinneren Thomas Larsen.

Seiersbrøl

Etterpå var det en sliten, men lykkelig vinner som ble intervjuet av Christer Falck.

– Jeg ble så glad at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg, så det ble et seiersbrøl.

Likevel følte Thomas at det gjorde litt vondt at det var Marte han slo ut i finalen.

– Marte var desidert en av mine aller nærmeste her inne, så...selvfølgelig er du mest glad, men jeg så på Marte som en like verdig vinner, forteller Thomas i intervjuet med Falck rett etter finalen.

Sterk allianse

En viktig del av Robinson er det sosiale spillet og å bygge vanntette allianser som ikke slår sprekker. Én etter én klarte firerbanden, bestående av Thomas, Caroline, Marte og Espen, å stemme ut de andre deltakerne på veien mot finalen.

– Klart det har vært en trygghet å vite at du ikke står i fare, og vi har på en måte...alltid visst hva som har skjedd og hva folk har stemt. Det har nok vært en stor faktor til at jeg og Marte ender i finalen, forteller Thomas.

Falck imponert

Christer Falck som selv vant i 1999 og har ledet utallige sesonger av Robinson innrømmer at han er imponert over hvor ærlige firerbanden har vært om alliansen på øya.

Seieren glapp for Marte: – Å tape er aldri kult

– Det er veldig få som klarer å spille så rent, konstaterer Falck.

– Det å se noen i øynene å holde det man lover er noe vi i denne alliansen har brydd oss veldig om. Det har vært vanskelig når andre har villet være med oss og har lurt på hva vi kommer til å stemme – da gjelder det å ha tunga rett i munnen, og ikke love noe, forteller Robinsonvinneren.

Vant penger

Thomas stikker også avgårde med tre hundre tusen i prispenger – hva han skal bruke pengene til avslører han i videoen øverst i saken.