Fotballryktene: – Mourinho skal på spillerjakt i Chelsea

Og Liverpool har lagt inn bud på portugisisk EM-spiller.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

For mange er Silly Season større enn selve sesongen. For da bygges forventningene til den neste sesongen.

Og når en klubb i Premier League har uoffisielt innført «there's always next season» som sitt slagord, så skjønner man at det å bygge forventninger betyr mye. For på banen er det ikke alltid like hyggelig.

Internettet flommer over med Manchester United-rykter for tiden. «Alle» skal til Old Trafford for å spille under Jose Mourinho. En av disse er fortsatt Zlatan Ibrahimovic. Det virker opplest og avgjort at Mourinho og Ibrahimovic skal frelse Manchester United. Bare klubben er villig til å betale den 34 år gamle svensken 140 millioner kroner i året – i minst to år, skriver The Guardian. Og langsiktig planlegging har aldri kommet i veien for aldrende superstjerner for de røde djevlene.

Mourinho var en gang elsket av Chelsea-fansen og hatet av Manchester Uniteds tilhengerskare. Men det er utrolig hvor fort vinden snur i fotball. Mens United-tilhengere verden over sletter hatmeldinger om Mourinho fra ulike sosiale medier, så er det Chelsea-supporternes tur til å hetse portugiseren. Og de blir neppe mer hjertelige dersom Mourinho får viljen sin. For The Sun kan fortelle at den trolig påtroppende Manchester United-manageren vil raide gamleklubben for den brasilianske driblefanten Willian. 27-åringen var et av få lyspunkt i en begredelig sesong for de kongeblå, og det vil svi godt dersom Mourinho skulle lokke ham til Manchester United.

En annen som skal stå på ønskelisten til Mourinho er den greske forsvarsspilleren Kostas Manolas. Sky Sport Italia skriver at Manchester United skal være villig til å betale det Roma krever for 24-åringen, melder Daily Express. For Manolas blir ingen billig mann. Olympiakos skal ha sin del av en overgangssum, noe som gjør at Roma har skrudd prisen i været for å sitte igjen med det de vil ha. 365 millioner kroner skal være summen man må ut med for å få grekeren.

Onsdag presenterte Arsenal sin første signering for sommeren. Men Arsene Wenger er ikke ferdig med handlingen etter at Granit Xhaka ble klar. Daily Mirror skriver at The Gunners skal ha en midtstopper og en spiss før sommervinduet stenger. Napolis Kalidou Koulibaly skal være førstevalget på stopperplassen, mens ting tyder på at klubben jobber intenst med Alvaro Morata som klubbens nye spiss.

For Real Madrid skal ha bestemt seg for å benytte seg av tilbakekjøpsklausulen de sikret seg da de solgte Morata til Juventus. Og The Sun skriver at den spanske storklubben skal ha kontaktet Arsenal og informert om hva 23-åringen vil koste dem dersom de vil ha ham. 460 millioner kroner skal være summen som kan gjøre den spanske landslagsspissen til Arsenals nye nummer 9, en trøye som har stått ledig siden Lukas Podolski dro til Galatasaray.

En overgang som sikkert vil varme en del Arsenal-hjerter, er Martin Skrtels farvel med Liverpool. Den slovakiske midtstopperen har hatt en egen evne til å score mål mot nettopp The Gunners. 31-åringens agent Karol Csonto sier ifølge Daily Express at det er 90 prosent sikkert at han forlater Liverpool til sommeren. Han bekrefter også at Besiktas skal være interessert.

Alle som så europaligafinalen skjønner at Jürgen Klopp er på jakt etter en ny venstreback. Etter å ha sett Alberto Moreno bli kjørt karusell med i 90 minutter, så ble nok jakten intensivert. Og nå kan Lorients visepresident Alex Hayes fortelle at Liverpool har lagt inn et bud på portugiseren Raphael Guerreiro. Men de er ikke den eneste klubben som forhandler med Ligue 1-klubben. Også Borussia Dortmund skal ha bydd på 22-åringen, skriver Liverpool Echo.

Vet du hvem som var den dyreste spilleren i Premier League-vinner Leicesters spillertropp forrige sesong? Det var kroaten Andrej Kramaric. Men 24-åringen var ikke den manager Claudio Ranieri ville satse på, så det ble med to innhopp fra benken for rekordkjøpet. Fra januar ble han leid ut til Hoffenheim, og nå er han blitt Tarik Elyounoussis lagkamerat permanent, skriver Daily Mail.

Det kan se ut til at Ranieri er i ferd med å gi opp håpet om å beholde N'Golo Kanté. For nå har han gått opp løypen i Frankrike igjen for å finne en erstatter for løpsmaskinen. Og neste sesongs store overraskelse i Premier League kan hente Nampalys Mendy. Nice-spilleren skal være mannen Ranieri vil ha dersom Kanté forsvinner, melder Daily Mirror.

Leicester ønsket å hente Ahmed Musa allerede i januar, men ble ikke enig med CSKA Moskva. The Foxes klarte seg godt uten nigerianeren og tok Premier League-tittelen. Men historien har vist at man trenger utskiftninger og forsterkninger for å følge opp en triumf, og da vil Ranieri gjøre et nytt fremstøt overfor CSKA Moskva og Musa, skriver The Guardian.

Det skal ryddes i Newcastle, men manager Rafa Benitez har ingen planer om å la sine største stjerner forlate St. James' Park ettersom han har planer om å rykke opp igjen på første forsøk. Ifølge Newcastle Chronicle kan det bety at midtbanespillerne Moussa Sissoko og Georginio Wijnaldum må belage seg på spill i Championship, selv om klubber fra større ligaer skulle komme på banen og vil ha dem.

Penger er ikke alt for Yaya Toure. Spilleren som i sin tid ville forlate Manchester City fordi de glemte bursdagen hans, har hatt muligheten til å legge seg opp en ganske så gullkantet pensjon. Daily Mirror skriver at ivorianeren har takket nei til å meget lukrative tilbud fra kinesiske klubber. Han vil heller ikke spille for sin tidligere sjef Roberto Mancini i Inter. I stedet har han planer om å bli værende i Manchester City, til tross for at klubbens nye manager Pep Guardiola var mannen som solgte ham fra Barcelona.

West Ham har planer om å blande seg inn i toppen av engelsk fotball, og nå er de begynt å lokke til seg unggutter som også står på ønskelisten til storklubbene. London Evening Standard skriver at The Hammers har sikret seg den portugisiske 16-åringen Domingos Quina fra Benfica. Angriperen var også ønsket av Arsenal og Chelsea.

Mansfield har sikret seg Danny Rose. Men det er nok ikke Tottenhams landslagsback som har gjort et veldig overraskende karrieresteg. Det er Burys 22 år gamle angriper som nå skal spille for The Stags, skriver Nottingham Post.