VAR VENNER: Justin Bieber og Taylor Swift på et MTV-show i 2012. De pleide å være venner, og Swift var bestevenn med Biebers kjæreste Selena Gomez. Foto: MTV/Stella Pictures
VAR VENNER: Justin Bieber og Taylor Swift på et MTV-show i 2012. De pleide å være venner, og Swift var bestevenn med Biebers kjæreste Selena Gomez. Foto: MTV/Stella Pictures Foto: PLANET PHOTOS

Er Bieber og Swift sin krangel endelig over?

De to superstjernene har vært bitre fiender de siste årene, men nå kan det se ut som om de har begravet stridsøksa.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Helt siden tenåringsidolet Justin Biebers (22) av-og-på-forhold med artisten Selena Gomez (23), har forholdet mellom Bieber og superstjerna Taylor Swift (26) vært iskaldt.

Swift er nemlig bestevenn med Selena Gomez, og ifølge amerikanske medier hatet hun at Gomez stadig ga Bieber nye sjanser.

La Bieber for hat

Ryktene startet da Swift laget en sur grimase da hun så Gomez kysse Bieber på Billboard-prisutdelingen i 2013, skriver E! Online.

På prisutdelingen nektet hun også å svare pressen på spørsmål om det tidligere kompisen, og kilder sa til US Magazine at Bieber var sint fordi Swift forsøkte å overtale Gomez til å holde seg unna han.

Venner igjen?

Men nå ser det ut til at de to har begravet stridsøksa. I en video Bieber har delt på Instagram, spiller han av en av Swifts aller første hits, nemlig «Teardrops On My Guitar» fra 2006.

Bieber filmer seg selv som sitter i bilen og hører på låta, og han begynner til og med å synge med.

Ikke bare det – men Taylor Swift har også tilsynelatende likt bildet, skriver US Magazine.

Skjermdump fra Instagram.
Skjermdump fra Instagram.

Forholdet mellom Bieber og Gomez var over for godt (?) i 2014, men de ble sett sammen så sent som i fjor høst. Og selv om Bieber gjentatte ganger har sagt at han ikke ønsker seg kjæreste, har han blitt observert sammen med flere andre jenter de siste årene.