FÅR TRØST: Valpen Sammie har blitt skutt, dratt etter en bil og spraymalt. Her får han trøst av hunden Simon. (Foto: Recue Dogs Rock NYC / Facebook) 
FÅR TRØST: Valpen Sammie har blitt skutt, dratt etter en bil og spraymalt. Her får han trøst av hunden Simon. (Foto: Recue Dogs Rock NYC / Facebook) 

Valpen Sammie ble skutt og mishandlet, men hos dyrlegen skjedde noe utrolig rørende

Bildet av de to mishandlede hundene tar av på sosiale medier.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den fire måneder gamle boxeren Sammie ble skutt i hodet, dratt etter en bil, spraymalt over hele kroppen og etterlatt for å dø i den amerikanske staten South Carolina.

Saken ble først omtalt av The Telegraph.

Sammie, som blant annet brakk to bein, ble plukket opp av dyrevernorganisasjonen Rescue Dogs Rock NYC.

– Vi kan ikke tro at noen er så syke og onde at de skader og forsøker å drepe valpen, skriver organisasjonen på Facebook.

Rørende bilde

Mens Sammie lå og ventet på å bli operert, ble det tatt et rørende bilde som har spredd seg på sosiale medier.

Bildet viser at en annen hund ved navn Simon, som også har blitt utsatt for grov mishandling, legger labben sin oppå labben til den skadde valpen. Det ser tilsynelatende ut som at Sammie får trøst.

– Et perfekt eksempel på at dyr føler smerte og at de har medfølelse for andre, skriver organisasjonen under bildet som de har lagt ut på sin Facebook-side.

Massive støtte

På bildet kan man se merket i hodet hvor valpen ble skutt. Dyrlegene tror noen har skutt Sammie med en 22 kaliber rifle.

Bruddskadene er såpass alvorlige at valpen, til tross for flere operasjoner, aldri kommer til å bli helt frisk.

– Selv om det er helt vanvittig at noen vil skade en valp på denne måten, er vi samtidig overveldet over all støtten og kjærligheten som folk har vist. Sammie trenger oss nå, og vi skal bruke all vår energi på å få ham frisk.

– Han har en lang vei foran seg og vi skal følge han på veien, skriver organisasjonen på Facebook.