ENIGHET: Det blir ikke sorte skjermer på TV 2. Partene i TV-tvisten har blitt enige. 
ENIGHET: Det blir ikke sorte skjermer på TV 2. Partene i TV-tvisten har blitt enige. 

TV 2 og Canal Digital enige om ny avtale

TV 2 og Canal Digital har inngått en ny distribusjonsavtale, og alle sendinger vil gå som normalt til Canal Digitals kunder.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Partene har forhandlet om hvor mye distributørene Canal Digital skal betale TV 2 for å få selge TV 2-kanalene som en del av sine kanalpakker.

Onsdag ettermiddag kom partene til enighet og sendingene vil derfor gå som normalt. Flere kunder har vært engstelige for at blant annet fotball-EM utgår.

– Vi er glade for at våre kunder får se TV 2s sendinger fra fotball-EM og andre store sportsbegivenheter i sommer. Vi er også enige om å fortsette samarbeidet med å utvikle gode og fremtidsrettede TV-tjenester til glede for TV-seerne, sier Ragnar Kårhus, administrerende direktør i Canal Digital.

– Dette er en avtale TV 2 kan være veldig godt fornøyd med og som sikrer at vi kan fortsette et godt samarbeid med Telenor i formidling av vårt innhold for fremtiden, sier Kjetil Nilsen, direktør for distribusjon og teknologi i TV 2.

I januar var det en lignende tvist mellom Canal Digital og Discovery Networks. Da mistet rundt én million nordmenn TV Norge.