FOREVIGET FORELSKELSEN: Det ble kyss, klapp og klem på Emma Sofie Kvam og Jenny Christensen da de møtte den finske popstjernen. Foto: Privat
FOREVIGET FORELSKELSEN: Det ble kyss, klapp og klem på Emma Sofie Kvam og Jenny Christensen da de møtte den finske popstjernen. Foto: Privat

Emma og Jenny dro til Finland for å finne Isac Elliot – fikk oppfylt sin største drøm

15-åringene fra Porsgrunn klinte til da de møtte superstjernen utenfor hjemmet hans i Finland.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Siden 2014 har de to venninnene fra Porsgrunn, Emma Sofie Kvam (15) og Jenny Christensen (15), vært forelsket i det finske tenåringsidolet Isac Elliot.

De kaller seg ekte «Ellioteers», så da de fikk en finlandstur i konfirmasjonsgave, ble det jubelstemning.

Grundig research

I forkant av turen hadde jentene tatt frem forstørrelsesglasset og gjort grundig detektivjobb for å finne ut av hvor superstjernen bor.

– Det var litt vanskelig å finne ut av, men da vi dro var vi sikre på at vi hadde funnet riktig sted. Vi hadde nemlig studert en del av bildene han har lagt ut og funnet ut av hvordan huset til foreldrene ser ut, sier Emma Sofie til TV 2.

Etter å ha ventet en stund dukket foreldrene til Isac Elliot opp.

– Jeg stoppet faren og spurte om Isac var hjemme. Han svarte at de vanligvis ikke hjelper fansen med å komme i kontakt med sønnen, men ettersom vi var fra Norge, så skulle han gjøre det, forteller 15-åringen entusiastisk.

Snakket om været

Jentene fikk høy puls og røde kinn da idolet kom ut for å treffe dem.

– Vi løp mot ham og overfalt ham med en klem. Han smilte og syntes det var veldig gøy, forteller Emma Sofie.

Møtet varte i rundt ti minutter og de tre snakket om alt fra været til superstjernetilværelsen.

Emma Sofie er så fan at hun hadde sendt idolet sitt en innbydelse til konfirmasjonen sin.

– Jeg spurte om han husket meg fra invitasjonen, og det gjorde han! Det var kjempemorsomt.

Jenny Christensen og Isac Elliot tar selfie. Foto: Privat
Jenny Christensen og Isac Elliot tar selfie. Foto: Privat

Klinte til

Men jentene hadde ett konkret mål med møtet – nemlig å få et kyss.

– Jeg har sett veldig få bildet hvor han kysser andre jenter, og det er sikkert ikke mange som tør å spørre, men jeg måtte bare kjøre på! Det var veldig gøy da han sa ja til å ta kyssebilde!

– Var han god til å kysse?

– Det var sånn tommelkyss da, hvor man holder tommelen mellom leppene, så det var jo ikke et ordentlig kyss egentlig. Men det ser i hvert fall sånn ut, sier 15-åringen fornøyd.

Etter at jentene la ut bildene med kyss, klapp og klem i sosiale medier har de fått stor respons. Både positivt og negativ.

– De fleste syntes det er veldig morsomt, men andre mener at det var dårlig gjort av oss å oppsøke hjemmet hans. Selvfølgelig kan de mene det, men det kunne holdt de negative kommentarene sine for seg selv.

Det ble mange klemmer på Emma Sofie. Foto: Privat
Det ble mange klemmer på Emma Sofie. Foto: Privat

Fortsetter mannejakten

Det kjærlige møtet er ikke første gang jentene fikk treffe tenåringsidolet. Emma Sofie har møtt ham tre ganger tidligere, og Jenny har møtt ham to ganger før.

– Det var noe helt annet å møte ham nå. De andre gangene har det jo vært tusenvis av andre jenter der. Nå var det helt annerledes fordi vi hadde ham helt for oss selv. Det var spesielt!

Til tross for flere minnerike møter og bucket list-kysset, så kommer jentene til å fortsette å strebe etter å møte Isac Elliot igjen.

– Ja, det skal jeg love deg! Definitivt. Jeg har bare mer lyst nå, sier Emma Sofie og ler.

Det var lokalavisen Varden som først omtalte stjernemøtet.