BLIR FORELDRE IGJEN: Caroline Berg Eriksen (Fotballfrue) og Lars Kristian Eriksen ankommer Vixen Blog Awards 2015 på Hotel Continental.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
BLIR FORELDRE IGJEN: Caroline Berg Eriksen (Fotballfrue) og Lars Kristian Eriksen ankommer Vixen Blog Awards 2015 på Hotel Continental. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Foto: Grøtt, Vegard Wivestad

Fotballfrue innrømmer blogg-blemmen: Avslører kjønnet på babyen

Etter å ha røpet seg ved et uhell, bekrefter den gravide toppbloggeen Caroline Berg Eriksen (29) nå kjønnet på babyen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ved et uhell annonserte Caroline Berg Eriksen kjønnet på sin kommende baby søndag kveld.

Eriksen skrev «hun», men endret raskt tilbake til «h*n» da hun oppdaget feilen.

Nelia blir storesøster

Tirsdag la bloggeren ut en nytt innlegg hvor hun innrømmer at hun og ektemannen Lars Kristian Eriksen (32) venter en liten jente.

«Jeg hadde egentlig tenkt til å vente med å fortelle dere dette til bloggen fyller år senere denne uken, men ettersom jeg – med min tomme graviditetshjerne – likevel klarte å plapre i vei om kjønnet da jeg skrev innlegget om svangerskapsoppdateringen på søndag, kan jeg like gjerne fortelle det nå: vi skal få EN JENTE til! Nelia skal få en lillesøster», skriver hun.

Hip hip hooray for Norway today 👧🏼 🇳🇴🎈

Et bilde publisert av Caroline Berg Eriksen (@carolinebergeriksenno)

Toppbloggeren poserer sammen med datteren Nelia (2) på de nye bildene, og i hånden holder hun rosa heliumballonger med påskriften «It's a girl».

Ifølge Berg Eriksen var det absolutt ikke meningen at kjønnet skulle bli avslørt i bloggposten på søndag, men at stress førte til at nyheten ble sluppet for tidlig.

«Jeg pleier jo alltid å lese korrektur på innleggene mine, men denne dagen rakk jeg ikke. Vi skulle på kino, hadde utrolig dårlig tid og mamma ringte meg bare sekunder før vi gikk inn i kinosalen, og spurte om det var meningen at jeg hadde avslørt kjønnet på bitte lille.», skriver hun.

Det var i midten av april at bloggeren røpet i en video på bloggen at hun og fotballspilleren Lars-Kristian Eriksen venter sitt andre barn. Fra før av har de datteren Nelia.