Silya viser fram forlovelses-
ringen fra 1800-tallet

Silje Nymoen (38) skal gifte seg med forloveden Espen Leite (42). De har kjøpt helt spesielle forlovelsesringer.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Når artisten og programlederen Silje Nymoen (38), kjent under artistnavnet Silya var på besøk hos God morgen Norge tirsdag, viste hun fram den helt spesielle forlovelsesringen hun og kjæresten Espen Leite (42) har kjøpt sammen.

Kjøpte ring i antikvitetsbutikk

Paret skal nemlig gifte seg, og de ble enige om at begge to skulle fri samtidig. Dermed gikk begge ned på kne, og ringene kjøpte de sammen i en antikvitetsbutikk.

– Tenk så gammel den er. Tenk så lenge den har vært med i verden! sier Nymoen mens hun vifter med hånden der den vakre, gamle ringen er trygt plassert.

– Vi var i London, og vi liker gamle ting begge to. Vi gikk inn i en antikkbutikk, og der lå ringene og lyste mot oss. Vi kjøpte en til han også, en ring fra 1949 med en diamant på. Han har også forlovelsesring, noe jeg synes alle menn skal ha, sier Nymoen.

VISER FRAM RINGEN: Silje Nymoens antikke ring. Foto: God morgen Norge
VISER FRAM RINGEN: Silje Nymoens antikke ring. Foto: God morgen Norge

Var redd for å ødelegge ringen

Ringene er nemlig ikke vanlige ringer som du får kjøpt i en gullsmed, men to antikvariske skatter. Nymoens egen ring er fra 1888.

– I starten var jeg veldig redd for den og tok den av hele tiden. Men den har jo holdt i hundre år, så da overlever den vel en dusj, sier hun.

Det var i høst de to ble forlovet, og de har foreløpig ikke lagt noen konkrete planer for bryllupet.

– Vi har ikke begynt å planlegge noe ennå, men det blir bryllup. Det blir ikke noe svært. Kanskje vi stikker av, sier hun.

Silje Nymoen er for tiden aktuell med det første av tre minialbum, som hun har gitt tittelen «Chapter 1 - LIFE».