MULIG JAMES BOND-ARVTAKER: Gillian Anderson delte bilde av seg selv som en kvinnelig James Bond, og det har fått nettet til å koke. Foto: Twitter.
MULIG JAMES BOND-ARVTAKER: Gillian Anderson delte bilde av seg selv som en kvinnelig James Bond, og det har fått nettet til å koke. Foto: Twitter.

Blir hun den neste James Bond?

X Files-skuespilleren Gillian Anderson (47) kaster seg inn i kampen om å bli Daniel Craigs arvtaker.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Planleggingen for de neste James Bond-filmene er godt i gang, og i forrige uke ble det kjent at Daniel Craig (48) nok en gang har sagt nei til en enorm millionkontrakt for å spille inn flere filmer som 007-agenten.

Det har lenge vært spekulert i hvem som vil bli hans arvtaker, og både Luther-skuespiller Idris Elba, Homeland-stjernen Damian Lewis og The Night Manager-stjernen Tom Hiddleston har vært favoritter.

Rollen som den legendariske britiske 007-agenten er både blant de best betalte og de mest berømte, så interessen for den er stor. Tom Hiddleston sa i februar til TV 2 at han selvsagt ville sagt ja til rollen.

Elskes i sosiale medier

Nå kaster også den amerikanske skuespilleren Gillian Anderson (47) seg inn i Bond-krigen. Hun har delt et bilde av en fiktiv filmplakat på Twitter, hvor hun skriver:

– It's Bond. Jane Bond. Takk for alle stemmene! (Og beklager, jeg vet ikke hvem som laget plakaten, men jeg elsker den! #NextBond.

Taggen #NextBond har lenge blitt brukt i sosiale medier, og folk har brukt den til å nominere og stemme på kandidater. Gillian Anderson har vært et hett navn lenge, og hennes kommentar til det har blitt svært godt mottatt i sosiale medier.

– Helt ærlig. Gillian Anderson som den neste James Bond ville vært det beste som har skjedd noen sinne, skriver Kumail Nanjuani på Twitter, og får støtte av tusenvis andre.

Usikker framtid for James Bond

Det er foreløpig ikke tatt noen endelig avgjørelse om Daniel Craig vil være den neste James Bond eller ikke, og skuespillerne sier de ikke har blitt kontaktet med en forespørsel om James Bond-rollen ennå.

Tom Hiddleston ble imidlertid sett sammen med Bond-regissøren Sam Mendes i forrige uke, og det har ført til at mange har satt penger på Hiddleston i ulike bettingselskaper.

Så høye summer ble det etter hvert, at flere bettingselskaper så seg nødt til å stoppe veddemålet.