Fotballryktene: – Mourinho vil kvitte seg med tre spillere når han overtar Manchester United

Og to argentinske stortalenter er på vei til Premier League.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mandag åpnet Silly Season offisielt, men Manchester United sørget for å ødelegge denne fotballens festdag ved å stjele overskriftene med sparkingen av Louis van Gaal.

Jose Mourinho er fortsatt ikke ansatt, men det vil sjokkere en samlet fotballverden hvis ikke den portugisiske fotballkynikeren er mannen som skal få tilbake underholdningen i «Drømmenes teater». Mandag jobbet flyttefolk på spreng med å bære kartonger ut av Mourinhos hjem i London.

Er det en ting som er sikkert, så er det at Mourinho vet hvordan man svir av penger. Og det kommer neppe til å bli noe annerledes dersom han bli Manchester United-manager. Men for å bygge stallen han selv ønsker, så må noen bort. Jamie Redknapp skriver i sin spalte i Daily Mail at Juan Mata, Marouane Fellaini og Michael Carrick er ferdig dersom Mourinho blir sjef på Old Trafford. Mata har vært en av Manchester Uniteds beste spillere denne sesongen, men det var han også i Chelsea da Mourinho valgte å fryse ut spanjolen og så selge ham til United.

Men The Times skriver at Carrick vil bli gitt en ny kontrakt av Mourinho. 34-åringen skal være en spiller han gjerne vil beholde og har i planene sine for hvordan United igjen skal bli et topplag i England.

Den nye midtbanesjefen på Old Trafford kan bli en Mourinho-yndling. Nemanja Matic klarte ikke å være det midtbaneankeret Chelsea trengte da det stormet som verst og Mourinho fikk sparken på Stamford Bridge. I stedet valgte erstatteren Guus Hiddink å satse på John Obi Mikel i den dype midtbanerollen. Nå har serberen fått grønt lys til å forlate londonklubben, og Mourinho vil gjerne bygge sitt Manchester United rundt ham, skriver Daily Mail. Mourinho ønsket i fjor sommer å gjøre John Stones til verdens dyreste forsvarsspiller, men Roman Abramovitsj satte foten ned. Nå kan han få fritt spillerom med pengene og Everton-midtstopperen kan få en gigantisk prislapp han skal rettferdiggjøre.

Mourinho har gjort mye bra i Chelsea, men behandlingen av Romelu Lukaku er neppe hans stolteste verk. Han så ikke noe potensial i den belgiske spissen og lot ham dra til Everton. Nå kan 23-åringen være på vei tilbake til de kongeblå fra den britiske hovedstaden, og det for den nette sum av 785 millioner kroner. Rundt 450 millioner kroner mer enn de fikk da Lukaku gikk motsatt vei, skriver London Evening Standard.

Chelseas påtroppende manager Antonio Conte skal gjøre seg ferdig med Italia i EM før han kan ta fatt på jobben på Stamford Bridge. Men han har sendt sine instrukser til klubbledelsen. Og nå skal representanter for Chelsea sitte i forhandlinger med agentene til det argentinske stoppertalentet Emanuel Mammana. River Plate-spilleren har allerede debutert for La Albiceleste og skal nå føle seg klar for å spille i Europa. Men ifølge Transfer Market Web så må Chelsea slåss om 20-åringen med Fiorentina og Napoli.

En annen lovende argentiner som kan ende opp i Premier League er angriperen Jonathan Calleri. 22-åringen forlot Boca Juniors til fordel for brasilianske Sao Paulo foran forrige sesong. Årsaken var at han mente han ville være bedre rustet for spill i Europa ved å spille i den brasilianske ligaen. Nå hevder Calleris far Guillermo Calleri at det nå foreligger en muntlig avtale om at sønnen skal til Tottenham i sommer, skriver Teamtalk.

Det kan bety slutten på Spurs-karrieren for Son Heung-Min. Sørkoreaneren kom til klubben i fjor sommer, men hadde trodd han skulle få en større rolle på White Hart Lane. Med Calleri på vei inn og Spurs på jakt etter Michy Batshuayi og Saido Berahino, så kan det bety at Tottenham-ledelsen vil se hvor mye de kan få igjen av de 260 millionene de betalte Bayer Leverkusen i fjor, skriver Daily Mirror.

Liverpool ser ut til å ha funnet sin neste førstekeeper. Men det spørs om det blir «null hull» på Anfield når Loris Karius skal ta over jobben mellom stengene. Liverpool Echo skriver at det bare er dager unna at 22-åringens overgang fra Mainz blir offentliggjort.

Jürgen Klopps høyeste ønske da han kom til Liverpool var å få Mario Götze til klubben. Og Pep Guardiolas sparsomme bruk av den tyske landslagsspilleren gjorde at både Klopp og Liverpool-fansen var optimister med tanke på å få ham til England i sommer. Men etter en prat med påtroppende Bayern München-trener Carlo Ancelotti skal midtbanespilleren ha bestemt seg for å bli i klubben, skriver Bild. Dermed kan de røde fra Merseyside en gang for alle skrinlegge planene om å hente Götze.

Ikke alle unggutter er like tålmodige. Jerome Sinclair er en av dem. 19-åringen kan ikke skjønne hvorfor ikke han er blitt satset på i Liverpool-angrepet denne sesongen. Da kontrakten hans gikk ut ved sesongslutt, så signerte han i stedet en fireårskontrakt med Watford. Nå håper Liverpool at de ikke skal sitte tomhendt tilbake og vi be det engelske fotballforbundet om å pålegge The Hornets å betale mer enn 50 millioner kroner for Sinclair, skriver Liverpool Echo.

Det er bare et tidsspørsmål før Granit Xhaka blir presentert som Arsenal-spiller. Bilder av sveitseren i Arsenals nye drakt dukket opp på internett dagen før drakten ble offentliggjort, så nå lurer man egentlig på hvorfor ikke overgangen allerede er offentliggjort. Ifølge Daily Mirror så er det snakk om et døgn eller to før det skjer.

Arsenal skal ha startet en sjarmoffensiv overfor Real Madrid. For etter at Alvaro Moratas verdi har skutt i været og nå langt overgår de 280 millioner kronene Real Madrid kan kjøpe ham tilbake fra Juventus for, så har The Gunners skjønt at det er de kongelige fra den spanske hovedstaden de må forhandle med dersom de vil ha den spanske landslagsspissen. Alt tyder på at Real Madrid benytter seg av tilbakekjøpsklausulen og så selger Morata med profitt, og Arsenal vil veldig gjerne ha ham, skriver Gazzetta World.

Arsenal skal ha vært enig med det argentinske supertalentet Maxi Romero da 17-åringen pådro seg en alvorlig kneskade i fjor sommer. Nå er Velez Sarsfield-angriperen tilbake på banen og Daily Mirror skriver at The Gunners henter ham i sommer dersom han består en medisinsk test.

Joey Barton bidro sterkt til at Burnley rykket opp i Premier League igjen, men det blir ingen retur til den engelske toppdivisjonen for den kontroversielle midtbaneveteranen. For 33-åringen har signert en toårskontrakt med skotske Rangers, skriver Daily Mail. Og han er ikke den eneste veteranen som er på vei inn på Ibrox Stadium. Også kroaten Niko Kranjcar er meldt på vei inn stadionporten.

Paris Saint-Germain mister Zlatan Ibrahimovic i sommer, så hvorfor ikke erstatte ham med mannen som har brukt store deler av sitt voksne liv til å etterligne svensken? For Daily Mirror skriver at Marko Arnautovic kan være på vei fra Stoke. Østerrikeren har sagt at han vil til en større klubb en The Potters.

Pep Guardiola ankommer Etihad Stadium i sommer, og kan risikere å måtte ut på keeperjakt. For Everton prøver å lokke landslagskeeper Joe Hart med sikker plass. Og City-ledelsen kan bli fristet av en halv milliard kroner som The Toffees vil gi for skuddstopperen, skriver The Sun.