FORNYER IKKE KONTRAKTEN: Tom Idar Haugen gir seg etter én sesong som smøresjef.
Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
FORNYER IKKE KONTRAKTEN: Tom Idar Haugen gir seg etter én sesong som smøresjef. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix Foto: Olsen, Geir

Skiskytternes smøresjef gir seg: – Det er veldig beklagelig

Tom Idar Haugen vil prioritere familien.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tom Idar Haugen, som den siste sesongen har vært smøresjef for det norske skiskytterlandslaget, har bestemt seg for ikke å fornye kontrakten.

– Det er veldig beklagelig at Tom Idar velger å slutte, men vi respekterer selvsagt hans beslutning. Han har gjort en solid jobb med å lede et sterkt team. Dette har resultert i gode ski, gode prestasjoner og ikke minst fantastiske dager under VM i Holmenkollen. Arbeidet med ny organisering av smøreteamet er allerede i gang. Vi takker Tom Idar for en strålende jobb som smøresjef og ønsker han lykke til med nye utfordringer, sier idrettssjef i Norges Skiskytterforbund, Morten Aa Djupvik, i en pressemelding.

Etter en sesong med mye reise seg Haugen nå frem til å tilbringe mer tid med familien.

– Jeg har trivdes utrolig godt som smøresjef i Norges Skiskytterforbund. Det har vært en spennende jobb med mange utfordringer, men i tiden framover ønsker jeg å prioritere familien og bruke mer tid sammen med barna mine, sier Tom Idar Haugen.