Zlatan kan få monsterlønn i united:

Fotballryktene: – Disse spillerne står på Mourinhos handleliste

Det går mot en travel sommer for Manchester United.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mandag handler de fleste ryktene om hvilke grep Jose Mourinho skal ta når han overtar Manchester United. Portugiseren blir om kort tid presentert som storklubbens nye manager.

Mourinho har en fyldig handleliste.

Ifølge The Guardian er stortalentet John Stones fra Everton høyt på ønskelisten. Manchester United har jaktet midtstoppertalentet en god stund. 21-åringen har hatt en god sesong for de blåkledde, og Manchester United skal være villige til å legge store pengesummer på bordet for den for den EM-klare forsvareren.

Også Valencias portugisiske midtbanespiller Andre Gomes er ønsket på Old Trafford. Den unge portugiseren har etablert seg som en solid spiller i La Liga denne sesongen.

Manchester United skal også være i samtaler med Marquinhos (22), som per dags dato spiller for PSG. Barcelona skal også være interessert i forsvareren. Dette melder Telefoot via The Sun.

Mandag ettermiddag melder nederlandske Telegraaf at Zlatan Ibrahimovic skal være klar for United. 34-åringen kommer som bosmanspiller. Det spekuleres også i at han etter spillerkarrieren kommer til å bli assistenttrener i klubben. Ifølge The Mirror kommer Zlatans overgang til å bli offentliggjort i løpet av de neste 48 timene.

Ifølge Daily Mirror kommer svensken til å en feit lønn på Old Trafford. Den britiske tabloiden mener å vite bosmanspilleren vil få en ukelønn på tre millioner kroner.

The Guardian skriver at Mourinho også ønsker seg João Mário, Mauro Icardi, Álvaro Morata og Ezequiel Garay. Det kan med andre ord bli en hektisk transfer-sommer på Old Trafford.

Everton er på managerjakt. Overraskende nok skal den tidligere Manchester City-manageren Manuel Pellegrini være aktuell for jobben. Han er ønsket av Everton-styret, og ifølge Daily Mail har Everton allerede vært i kontakt med chileneren om jobben.

Pep Guardiola skal også handle spillere i sommer. Ryktene sier at han vil ta med seg stjernespillere fra Bayern München og ikke minst fra Barcelona. En avtale som allerede skal være i boks er llkay Gundogan. Gundogan skal ha imponert Pep Guardiola, og Manchester-klubben blar opp 260 millioner kroner for Gundogan ifølge Daily Telegraph.

Gonzalo Higuain skal være ønsket både av Manchester United og Chelsea. Higuain har vært koblet til Chelsea tidligere, men mye tyder på at argentineren spiller for PSG neste sesong.

David Moyes er på vei tilbake til engelsk fotball. Aston Villa kan bli skottens neste arbeidsgiver. Villa rykket nylig ned fra Premier League, og vil trolig få det tøft med å rykke opp på første forsøk.

Arsene Wenger ønsker også å åpne opp lommeboken, denne gangen for den marokkanske stopperen Medhi Benatia. Arsenal var i kontakt med Bayern München i forrige uke med tanke på en overgang, skriver Daily Star. Wenger har også lagt ut følere etter den argentinske 17-åringen Maxi Romero.

Guus Hiddink er blitt tilbudt en rolle som konsulent for Chelsea, og nederlenderen kommer trolig til å takke ja til tilbudet.