Fotballryktene: – Zlatan blir Mourinhos assistentmanager på Old Trafford

Mens Mario Balotellis Liverpool-mareritt kan gå mot slutten. Her er søndagens fotballrykter.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er endelig søndag. Nå starter EM-oppkjøringen for de ulike landslagene, mens klubbfotballen på kontinentet tar en velfortjent ferie.

Med spillere og managere på vei til nye klubber er det godt med trøkk på overgangsmarkedet.

Her er noen av ryktene som svirrer på søndag:

Aftonbladet melder søndag kveld at Zlatan Ibrahimovic vil skrive under for Manchester United i sommer. Supersvensken blir imidlertid ikke hentet som spiller, men som José Mourinhos assistentmanager på Old Trafford.

Om Sportbladets opplysninger viser seg å stemme, vil det virkelig være et av sommerens største overgangssjokk i fotball-verden.

Louis van Gaals dager kan være talte. Søndag skal nederlenderen ha fortalt en Sky Sports-reporter at det hele er over. Manageren skal ikke ha spesifisert hva som var over, men ifølge britisk presse skal van Gaal ha hatt eller skal ha et møte med Manchester Uniteds eiere i løpet av søndagen. Der er det forventet at 64-åringen får nyheten om at han er ferdig i klubben.

Se van Gaals komiske fall mot Arsenal øverst i saken!

Jose Mourinho ryktes å være nær managerstolen i Manchester United. Kanskje han hadde en plan for James Rodriguez? Det går ikke skriver Marca. Selv om spilleren har slitt med skader og ikke har kommet helt overens med Zinedine Zidane vil ikke klubben selge ham. Manchester United, PSG og Juventus står klare til å signere ham om Real Madrid ombestemmer seg.

Mario Balotelli har ikke fått det helt til i den røde Liverpool-drakten. Løsningen for spissfloppen kan bli en overgang til den nyopprykkede Serie A-klubben Crotone. Det skriver Liverpool Echo. Klubbens president bekrefter at det er en interesse for spilleren.

Kalidou Koulibaly står på Antonio Contes ønskeliste. Gazetta dello Sport skriver at Napoli-forsvareren har vekket interesse hos Premier League-klubber. Conte skal være interessert i å knytte til seg spilleren etter en imponerende sesong. På Stamford Bridge vil forsvarsspilleren tredoble lønnen. Overgangssummen skal ligge på rundt 230 millioner kroner.

Men Conte har flere spillere i sikte. Ifølge samme avis er også Inters keeper på ønskelisten. Samir Handanovic ønsker å spille i Mesterligaen, og det skal ikke Chelsea gjøre neste sesong. Det kan derfor være at PSG stikker av med spilleren.

Romelu Lukaku ønsker en overgang til Chelsea. Everton-spissen skal ifølge The Mirror ha nektet å utelukke en overgang til klubben.

Lørdag ble det lekket bilder av Granit Xhaka i den nye Arsenal-drakten. Mye tyder på at Borussia Mönchengladbach-spilleren blir Arsenal-spiller innen kort tid. Klubben ønsker å offentliggjøre signeringen innen kort tid ifølge ESPN.

Hector Bellerin har blitt linket til en overgang til Barcelona, men i et intervju med London Evening Standard sier backen at han ikke ser for seg å spille for en annen klubb enn Arsenal.

Southampton ser på muligheten for å knytte til seg Dennis Praet. Ifølge Daily Mail skal Premier League-klubben være villige til å betale cirka 120 millioner for Anderlecht-spilleren.