Fotballryktene: – Her er bildene av Xhaka i den nye Arsenal-drakten

Mens Manchester United jakter på Barcelona-spiss. Her er lørdagens fotballrykter.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Helgen er endelig kommet og det er klart for en rekke finaler internasjonalt.

Noen klubber har hatt en eventyrlig suksess denne sesongen og noen klubber kan se tilbake på sesongen som en gedigen fiasko.

Men det de har til felles er at alle klubbene ønsker å forsterke stallen foran neste sesong. Det koker derfor på ryktebørsen. Her er et knippe fotballrykter denne lørdagen.

Granit Xhaka er nær ved signere for Arsenal. Bilder av midtbanestjernen er lekket på Twitter. Ifølge The Mirror skal kjæresten til Borussia Mönchengladbach-spilleren ha tatt bildene. Der poserer han også med neste års Arsenal-drakt. Heller ikke drakten er offentliggjort av klubben.

Her er bildene av Xhaka i den nye Arsenal-drakten.
Her er bildene av Xhaka i den nye Arsenal-drakten.

Se hvorfor Pep Guardiola klikker på Nigel de Jong øverst i saken!

Pep Guardiola ser nok for seg å bruke en del penger på å fornye og forsterke Manchester Citys tropp. The Sun skriver at spanjolen ønsker å raide flere Premier League-klubber i jakten på spillere. Arsenals Alexis Sanchez, Evertons John Stones og Tottenhams Danny Rose skal stå på City-managerens ønskeliste.

Men ønskelisten inneholder også spillere på kontinentet. Barcelonas keeper Marc-Andre ter Stegen, Athletic Bilbaos forsvarsspiller Aymeric Laprote og Borussia Dortmunds duo Ilkay Gündogan og Pierre-Emerick Aubameyang skal også stå på ønskelisten. Ifølge Manchester Evening News håper klubben å lande en avtale på Gündogan innen kort tid.

Kandidatene til å forlate Etihad er Fernando, Yaya Touré og Samir Nasri. Det kan gå mot en spennende sommer for de lyseblå.

Byrivalen Manchester United kan også gå mot en hektisk sommer. The Express skriver at Neymar nå vurderer en overgang til klubben og at det kan gå mot kontraktsforhandlinger i neste uke. Forhandlingene om Barcelona-stjernens nye kontrakt har ikke gått helt etter planen og nå kan det være at spilleren ikke vil signere den nye femårsavtalen likevel. PSG og Real Madrid er de to andre klubbene som følger Neymars situasjon.

Med Granit Xhaka snart på plass som den første sommersigneringen kan Arsene Wenger rette fokus mot andre overgangsobjekter. The Sun skriver Arsenal vil tilby Alvaro Morata 155 000 pund i uken (cirka 1,8 millioner kroner). Wenger håper summen vil hindre spissen i å signere for Manchester United eller Chelsea.

Leicester på sin side ønsker å hente inn og forsterke laget med Arsenal-spiller Theo Walcott. Daily Star skriver imidlertid at spilleren selv er mer enn lunken til en potensiell overgang. Claudio Ranieri skal ha kontaktet Wenger for å diskutere en potensiell overgang.

Liverpool jakter Mario Götze. Ifølge Tysklands landslagstrener Joachim Löw trenger Bayern München-stjernen en trener som ønsker ham. Det får han nok i sin gamle trener Jürgen Klopp. Ifølge Liverpool Echo er tyskeren villig til å komme til Anfield.

Ryktene rundt Radja Nainggolan vil ingen ende ta. At Chelsea ønsker seg spilleren er åpenbart selv om spilleren selv har uttalt at han vil bli i Roma. The Telegraph skriver nå at Antonio Conte fortsatt har spilleren som sitt hovedobjekt for denne sommeren tross spillerens uttalte ønske.

Men Conte ønsker seg flere spillere. Ifølge Daily Star skal han ha begynt samtaler med Everton om en overgang for både John Stones og Romelu Lukaku.

Ramiro Funes Mori være på vei vekk fra Everton. The Mirror skriver at Lazio er interessert i spilleren som har fått en prislapp på 270 millioner kroner.

Stoke ser også etter nye spillere. Mark Hughes skal være interessert i å forsterke stallen med Saido Berahino og Nathan Redmond skriver The Telegraph.