SKJEGGEMANN: Skuespiller Harrison Ford er ute til lunch på restauranten Pecorino i Brentwood, California. Mai, 2016.  Foto: Stella Pictures.
SKJEGGEMANN: Skuespiller Harrison Ford er ute til lunch på restauranten Pecorino i Brentwood, California. Mai, 2016.  Foto: Stella Pictures. Foto: Pablo/FAMEFLYNET PICTURES

Kjenner du igjen den skjeggete Hollywood-legenden?

Hollywood-stjernen er ingen ringere enn Harrison Ford (73).

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Harrison Ford (73) har blitt svært hårete i det siste, og viste seg med sitt svært buskete skjegg i Los Angeles denne uken.

STYRKE: En sprek Harrison Ford løfter ned sin  nye racersykkel fra bilstativet. Foto: Stella Pictures
STYRKE: En sprek Harrison Ford løfter ned sin  nye racersykkel fra bilstativet. Foto: Stella Pictures Foto: Pablo/FAMEFLYNET PICTURES

Rekonvalesens

Hollywood-stjernen som gjentok sin rolle som Han Solo i Star Wars : The Force Awakens i fjor var ikke til å kjenne igjen.

Hans nye utseende kommer etter at han har vært i rekonvalesens etter en ulykke på settet til Star Wars, der han brakk benet.

«Blade Runner»

Harrison Ford som spilte rollen som Han Solo i Star Wars-trilogien fra 1977 til 1983, skal også spille rollen som Rick Deckard i en ny Blade Runner-oppfølger.

73-åringen blir travel fremover da han også skal spille i den femte Indiana Jones-filmen i sin ikoniske rolle som Dr. Henry Walton Jones jr.

NY SYKKEL: Harrison Ford viser kameraten sin nye sykkel. Foto: Stella Pictures.
NY SYKKEL: Harrison Ford viser kameraten sin nye sykkel. Foto: Stella Pictures. Foto: Pablo/FAMEFLYNET PICTURES

I mars i fjor var Harrison Ford nær ved å miste livet i en flyulykke. Den rutinerte og flyvante filmstjernen måtte nødlande småflyet på en golfbane i Venice, California grunnet motorsvikt.

Han slapp unna med brukket arm og noen skrammer.