Lagde ny EM-sang etter at Zlatan slaktet den første versjonen

– Denne sangen er på mitt nivå, sier Zlatan Ibrahimovic. Hør den her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fredag ble Sveriges EM-sang sluppet. Sangen heter «Mitt lag» og er laget av Frej Larsson og Joy M'Batha. Akkurat valget av denne låten faller i smak hos en svensk superstjerne.

I en pressemelding hyller Sverige største stjerne Zlatan Ibrahimovic den nye sangen.

Se den stjernespekkede musikkvideoen øverst i saken!

– Det her er sangen som skal få oss til å vinne EM. Låten har allerede vunnet EM –nå skal vi vinne EM. Så fantastisk er den, sier superspissen ifølge Expressen.

– Det her er over svensketoppen. Det er ingen slager eller hva man sier. Det her er riktig. Alt det andre, med all respekt til dem, det er ok, men dette er på mitt nivå, fortsetter svensken.

Kanskje er det ikke så rart at Zlatan hyller låten. Stjernespissen likte ikke den opprinnelige versjonen da han fikk sniklytte på den. Dermed måtte låtskaperne lage en ny versjon. Zlatan forklarer også hvorfor han heller likte den siste versjonen.

– Den var ikke ok. Jeg vil ha en låt som vi kan gå slakte til. Etter noen måneder kom en låt som klikket med en gang. Den gir hele laget og Sverige et push. Den beskriver den nye holdningen i Sverige. Den har allerede vunnet EM. Det er en låt som gjør at du gir 200 prosent på banen. Nå gjenstår det kun at vi vinner, sier Ibrahimovic ifølge Expressen.

Selve videoen til sangen er stjernespekket. Flere kjente svensker som John Guidetti, Sven-Bertil Taube, Mikael Lustig, Lars Winnerbäck, Jan Guillou Kosovare Asllani og Prins Daniel figurer i videoen.