«Robinson»-Alex om livet etter sjokk-avsløringen på TV: – Jeg bryr meg ikke om hva andre synes

Alex avslørte foran hele Norges befolkning at han er født som Lotte – Det er en avgjørelse han ikke angrer på: – Jeg er blitt veldig trygg på meg selv.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I søndagens episode måtte Alex innse at Robinsoneventyret var over, da han ble stemt ut i det aller siste øyrådet, før neste ukes finale.

Føles som seier

Likevel følte 34-åringen seg som en vinner, da han ble intervjuet av Christer Falck rett etter sitt siste øyråd.

– Jeg kom hit for å gjøre noe annet, så for min del føler jeg at jeg har vunnet litt allerede.

Avsløringen

Alex sikter til øyeblikket da han avslørte for deltakerne og TV-seerne at han er født som Lotte. En avgjørelse han håper var den rette.

– Jeg håper det. Det gjenstår å se i etterdønningene av hele greiene, forteller Alex.

– Er det noe du er redd for? spør Falck.

– Jeg har aldri vært en person det har vært lett å mobbe. Jeg har alltid møtt fordommer og leser mennesker godt og er veldig trygg på meg selv. Jeg får ut herfra med et litt videre syn enn hva jeg kom inn med, sånn med tanke på det personlige plan.

Livet etter Robinson

Alex gikk lenge rundt på øya og grublet før han turte å dele sin historie med de andre. Reaksjonene han fikk var utelukkende postive og Alex fikk skryt for sin åpenhet.

Likevel forstår Alex at ikke alle han vil møte etter deltakelsen i Robinsonekspedisjonen vil møte ham med like stor aksept.

– Det er jo dem vi skal jobbe litt med, framover. De som er litt mer sneversynte og synes dette er litt «freaky»...ja, da er det på tide å åpne opp «gardinene», for det finnes en verden der ute som ikke er A4, forteller Alex i intervjuet med Christer Falck.

Se hele intervjuet øverst i saken

Finale

Neste uke er det klart for den store finalen i Robinson. Kampen står mellom Marte, Thomas, Espen og Caroline som alle har ett mål for øye – å vinne Robinson-statuetten.